Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας  την Κυριακή στην Αριδαία ,κατά των δηλώσεων του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε όχι μόνο στις διώξεις των ποντίων , αλλά και των ντόπιων , πολλοί από τους οποίους  είτε εκδιώχθηκαν είτε αναγκάστηκαν να φύγουν από τον τόπο τους . Υπενθύμισε ακόμα την στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών  από Κρήτες και Πελοποννήσιους . Κανένας ντόπιος δεν διοριζόταν στο δημόσιο γιατί το κράτος δεν τους είχε εμπιστοσύνη.
Ο Δ. Μπίνος , απέδωσε πολιτική σκοπιμότητα στις δηλώσεις του υπουργού παιδείας, ενώ τις χαρακτήρισε σκόπιμα διαστρεβλωμένες. Συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση.

«Ζούμε έναν σκοταδισμό της ιστορίας. Απαιτείται η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας για τους Πόντιους τόνισε μεταξύ άλλων »






ΠΗΓΕΣ...
http://aridaia-gegonota.blogspot.gr

https://www.youtube.com/watch?v=jx4efxYy0Os

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...