Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Η "ΡΕΤΑ" ΔΩΡΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΟΥΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ

Image

Η Peta ανακοίνωσε πως στέλνει πολλές γούνες από γούνες στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο καταυλισμό του Καλάι στη Γαλλία, αλλά και στη Συρία ως προσφορά σε όσους έχουν απελπιστική ανάγκη να κρατηθούν ζεστοί στις σκληρές συνθήκες εκεί.

   Μαζί με τα τα φορτία από γούνες αποστέλλονται δερμάτινα παλτό και δερμάτινες μπότες και παπούτσια. 
Image

Οι γούνες και όλα τα δερμάτινα προϊόντα προέρχονταν από ανθρώπους που επέλεξαν να αφαιρέσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα από τις ντουλάπες τους ανταποκρινόμενοι στις δράσεις της οργάνωσης που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.

   "Δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τα βιζόν, τα κουνέλια, τις αγελάδες, τα σκυλιά και όσα άλλα ζώα που σφαγιάστηκαν για το δέρμα τους για να γίνουν αυτά τα ρούχα, αλλά μπορούμε να τα προσφέρουμε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται για να επιβιώσουν" αναφέρει η ανακοίνωση η οποία σημειώνει πως οι μόνοι άνθρωποι που έχουν δικαιολογία να τα φορούν αυτό το χειμώνα είναι οι πρόσφυγες.

   Στην ίδια ανακοίνωση καλεί όσους θέλουν να πάψουν να φορούν γούνες και δερμάτινα ρούχα από νεκρά ζώα, να τα προσφέρουν στον οργανισμό για τη δράση που όπως λένε "θα φροντίσει τα ρούχα αυτά να μην έχουν γίνει από σκοτωμένα για μάταιο λόγο ζώα."
Image



 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...