Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ



 Τα «Έψαλλαν» στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης: Η Γέννηση του Χριστού φέρνει την ελπίδα για προκοπή και ειρήνη στον κόσμο


Ευχές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακούστηκαν το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Πολλοί μαθητές, παιδιά, σύλλογοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων επισκέφτηκαν τον κ. Θεοδωρίδη για να του ευχηθούν για τα Χριστούγεννα και να ψάλουν τα κάλαντα.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τους υποδέχθηκε με χαρά και αντάλλαξε μαζί τους ευχές τονίζοντας ότι το νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και η ελπίδα για όλο τον κόσμο. 

Μεταξύ των ομάδων που επισκέφτηκαν τον κ. Θεοδωρίδη ήταν το χορευτικό τμήμα του ιστορικού φιλοπρόοδου πολιτιστικού συλλόγου της Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», καθώς και τμήμα στρατιωτών και μόνιμων αξιωματικών της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού που εκτός από τα κάλαντα έψαλλαν και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδα.  Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια ακούστηκαν επίσης από τον Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς». Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη της αθλητικής ομάδας του «Εδεσσαϊκού».


Ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τα μέλη των συλλόγων, τα παιδιά και τους πολίτες για τις ευχές και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Η ζωντανή παρουσία τους φέρνει ελπίδα και προσμονή για ημέρες προόδου και ευημερίας. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...