Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ "ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ"


Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Χαράλαμπου Κασίμη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/11, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου διατοπικής συνεργασίας LEADER με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές», στην αίθουσα συσκέψεων της Ειδικής Γραμματείας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας προβολής εκλεκτών προϊόντων και εδεσμάτων, από 55 δήμους της ελληνικής επικράτειας, έχει αναλάβει η εταιρία Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ ΟΤΑ, την οποία εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι κκ. Μαρίνης Μπερέτσος, Διευθυντής της εταιρίας, και Σωτήριος Μπόλης, Σύμβουλος αναπτυξιακών δράσεων και Υπεύθυνος του έργου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές».

Στο σχέδιο αυτό συμμετέχει και ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο και κατά τη διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης υπέγραψε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης. Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, «στοχεύουμε στην προβολή των τοπικών μας προϊόντων και προς αυτή την κατεύθυνση δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...