Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ



"Στις 13 Δεκεμβρίου 2015, το πλήρωμα του ρωσικού σκάφους περιπολίας "Smetlivy" χρησιμοποίησε προειδοποιητικά πυρά εναντίον τουρκικού σκάφους προκειμένου να αποφύγει σύγκρουση, 22 χιλιόμετρα ανοιχτά της Λήμνου στο βόρειο τμήμα του Αιγαίου", δήλωσε πριν λίγο το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας. 

Μετά το συμβάν το οποίο σημειώθηκε στις 08:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας), ο στρατιωτικός ακόλουθος από την πρεσβεία της Τουρκίας στη Μόσχα, κλήθηκε επειγόντως για εξηγήσεις στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας από τον Υφυπουργό Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, μεταδίδει το Russia Today. 

  Σήμερα το πρωί, το πλήρωμα της ρωσικής φρεγάτας εντόπισε το τουρκικό πλοίο το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν αλιευτικό, να πλησιάζει σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. Το πλοίο τύπου γρι-γρι, συνέχισε να κινείται, δεν ανταποκρίθηκε στο οπτικό σήμα που δόθηκε και δεν απάντησε στον ασύρματο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Sputnik. 

  Όταν έφτασε σε απόσταση 600 μέτρων, το ρωσικό πλοίο έκανε χρήση προειδοποιητικών βολών για να αποφευχθεί η σύγκρουση. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το τουρκικό πλοίο άλλαξε αμέσως την πορεία του και, χωρίς επαφή με το ρωσικό πλήρωμα, συνέχισε να κινείται σε απόσταση 540 μέτρων από το ρωσικό Smetlivy. 





Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...