Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑΥΑΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ


Αρκετούς μήνες μετά τη διάσωση του ένας 36χρονος ναυαγός κατηγορείται ότι για να επιβιώσει το πολύ μεγάλο διάστημα που βρισκόταν στη θάλασσα, έφαγε τον φίλο του.

   Η ιστορία του 36χρονου Salvador Alvarenga είχε γίνει γνωστή τον Ιανουάριο και είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, καθώς έπλεε στον Ειρηνικό για 428 ημέρες και βγήκε τελικά στα νησιά Μάρσαλ, όπου τον ξέβρασε η θάλασσα.

   Ο Αλβαρένγκα βρέθηκε μόνος, χωρίς τον 22χρονο φίλο του Ezequiel Cordoba με τον οποίο ταξίδευαν και είχαν χαθεί. Ο 36χρονος είπε ότι δεν άντεξε τις δυσκολίες του ταξιδιού και πέθανε από πείνα. Υποστήριξε επίσης ότι άφησε τη σορό του στη βάρκα για έξι ημέρες για να έχει συντροφιά.
 Ο ίδιος υποστήριξε ότι επέζησε τρώγοντας πουλιά και ψάρια που έπιανε με τα χέρια και ότι έπινε ούρα και αίμα από χελώνες. 


Τώρα,  η οικογένειά του Cordoba, ο οποίος πέθανε κατά την περιπέτειά τους στη θάλασσα, τον κατηγορεί πως έμεινε ζωντανός τρώγοντας τον νεκρό φίλο του. Η οικογένεια του 22χρονου ζητά από τον 36χρονο αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

   Ο Σαλβαδόρ Alvarenga, είχε καταβάλει στον Κόρδοβα 50 δολάρια  για να τον συνοδεύσει σε μια διήμερη εκδρομή για ψάρεμα στα ανοικτά των ακτών του Μεξικού το Νοέμβριο του 2012. όμως μία θύελλα παρέσυρε τη βάρκα στα ανοιχτά. 




Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...