Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Τα φανάρια των ευχών «πέταξαν» στον ουρανό του Βόλου – Οι εικόνες εντυπωσιάζουν
«Βραδιά των φαναριών» η αποψινή για τους κατοίκους και επισκέπτες του Βόλου με δεκάδες ευχές να φεύγουν προς τον ουρανό. 

Το εντυπωσιακό έθιμο θέλει να μοιράζονται ιπτάμενα φανάρια στα οποία ο κόσμος γράφει τις ευχές του για το νέο έτος. Τα ανάβει και αυτά, σαν αερόστατα, φεύγουν στον ουρανό στέλνοντας τις εορταστικές ευχές όσο πιο ψηλά.
Το αποτέλεσμα απόψε ήταν εντυπωσιακό, ένα θέαμα ορατό σε ολόκληρη της περιοχή της παραλίας του Βόλου.

Η εκδήλωση είχε και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μετά το άναμμα των φαναριών οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να βοηθήσουν την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ και το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», που φιλοξενεί και φροντίζει άτομα με νοητική.

Στην εορταστική εκδήλωση βρέθηκαν και τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας οι οποίοι μοίρασαν τα φανάρια στον κόσμο και έδιναν πληροφορίες και βοήθεια στους συμμετέχοντες προκειμένου να λύσουν οποιεσδήποτε απορίες για τη σωστή και ασφαλή χρήση τους.


Πηγή:www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...