Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Στην συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με τον Υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη αποφασίστηκε η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής της κλινικής  Βασιλείου Σωτήρης και ο γιατρός Χρήστος Δόντσος
Την Δευτέρα 14.12.2015 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας συνάντηση του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη με τον Υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την επείγουσα ανάγκη μετεγκατάστασης της μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής της κλινικής Βασιλείου Σωτήριος και ο γιατρός Χρήστος Δόντσος. 
Μετά από την ανάλυση του θέματος από τον βουλευτή και τους γιατρούς ο Υφυπουργός Υγείας εκτιμώντας την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος και την επείγουσα ανάγκη επίλυσης του για να σωθούν ανθρώπινες ζωές αποφάσισε την χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της μονάδας στο ισόγειο του Νοσοκομείου από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Υπουργείου.  Έδωσε εντολή στον Διευθυντή Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Νίκο Πρωτονοτάριο και στον Οικονομικό Διευθυντή του Υπουργείου Κοματά Γεώργιο να προχωρήσουν με τον συντονισμό των μελετών και εγκρίσεων , την συνεργασία με την διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας και της Τεχνικής Υπηρεσίας της 3ης ΥΠΕ για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και δέσμευσε κονδύλι από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Υπουργείου για την εκτέλεση του έργου. 
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία και αποφασιστικότητα το οξυμμένο και χρονίζον αυτό πρόβλημα, το οποίο οι προηγούμενες κυβερνήσεις διαιώνισαν κοροϊδεύοντας τον λαό της Πέλλας με ψεύτικες υποσχέσεις. 

Ο βουλευτής καθώς και οι παρευρισκόμενοι γιατροί εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την απόφαση αυτή. Ο Γιάννης Σηφάκης, με την ιδιότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού και την εμπειρία του σε μελέτες και έργα θα επιβλέψει από κοντά την ολοκλήρωση των μελετών και εγκρίσεων και τον συντονισμό των ενεργειών για να υλοποιηθεί το σημαντικότατο αυτό έργο το συντομότερο δυνατόν.     


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...