Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΩΡΑ



Για τα περισσότερα παιδιά οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ίσως η καλύτερη περίοδος του χρόνου αφού είναι σχεδόν ταυτισμένες στη συνείδησή τους με τη λέξη "δώρο". 

  Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το να λάβουν αυτά ένα δώρο θα σημαίνει πως η μητέρα τους στερείται το δικό της;

   Τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στο ακόλουθο βίντεο, είναι από το Atlanta Boys & Girls Club και όλα τους προέρχονται από οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, την περσινή χρονιά, στο σπίτι τους δεν κατάφεραν να στολίσουν ούτε χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

  Το "πείραμα" στο οποίο τα υπέβαλε το UpTV με στόχο να αναδείξει την σημασία του "δούναι" παρά του "λαβείν" είχε ως εξής- αρχικά τα ρώτησαν τι δώρα θα ήθελαν για τα Χριστούγεννα και μετά τι δώρο πιστεύουν πως θα ήθελε η μητέρα τους. Στη συνέχεια έβαλαν μπροστά τους ανά περίπτωση και τα δύο δώρα.

Με έναν όρο, όμως. Να διαλέξουν ή το ένα ή το άλλο. Ή αυτό που ευχήθηκαν για τους εαυτούς τους ή εκείνο που πιστεύουν πως θέλει η μητέρα τους.

   Το σοκ τους φυσικά ήταν μεγάλο. Και το δίλημμα ακόμη μεγαλύτερο. Ωστόσο στο τέλος όλα έκαναν ακριβώς την ίδια επιλογή...

   Δείτε το συγκινητικό βίντεο: 






 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...