Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΙΣΣΑΣ


Παρατίθεται το πλήρες κείμενο της απάντησης :   

          «Σε απάντηση της ανωτέρω ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Γ. Καρασμάνης, σας γνωρίζουμε ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αναδιοργάνωσης των περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα στην παρούσα φάση, κατόπιν υποβολής αιτιολογημένων προτάσεων των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων και Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας, αναφορικά με τις απαιτούμενες οργανωτικές μεταβολές στις Υπηρεσίες δικαιοδοσίας τους, από τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Νομικής Υποστήριξης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας καταρτίστηκε προσχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών Υπηρεσιών στην επικράτεια, το οποίο παρουσιάζεται σταδιακά, κατά Περιφέρεια, στους τοπικούς υπηρεσιακούς και κοινωνικούς παράγοντες προς διαβούλευση, προκειμένου να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάρτιση του τελικού Σχεδίου αναδιάρθρωσης. Για την πληρέστερη ενημέρωσης σας παραπέμπουμε στο από 24-11-2015 Δελτίο Τύπου, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.mopocp.gov.gr του Υπουργείου μας.
Σε κάθε περίπτωση, η υλοποίηση της προαναφερθείσας διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί σε ενιαία βάση, με τη σύνεση και την υπευθυνότητα που απαιτείται και σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και γεωγραφικές ή άλλες ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής της επικράτειας, πάντοτε με γνώμονα αφενός την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών Υπηρεσιών αφετέρου δε την αναβάθμιση του προσφερόμενου έργου στον τομέα της αστυνόμευσης και τη βελτίωση του επιπέδου προστασίας και εξυπηρέτησης των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών. Συνεπώς, δεδομένου ότι η εν λόγω διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο του αρχικού σχεδιασμού, όπως προαναφέρθηκε, ουδεμία απόφαση, περί κατάργησης ή συγχώνευσης Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, έχει ληφθεί.
                                               
                                                      Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
                            ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
                                                                   ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ  »



ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015                     ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...