Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Είναι ο Μάνος και ο Λάκης και πάνε δρομολόγιο με την νταλίκα.

"NIGHT SHOW" ΣΤΟ LIFE RADIO 106.3 ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΗΣΕΛΙΓΚΑ

thanasis,kiseligas
Θανάσης Κησελίγκας
"Λατρεύω το ραδιόφωνο, πάντα το λάτρευα και πάντα το υπερασπιζόμουν.
Είναι μαγικό, ταξιδεύεις με τις μουσικές επιλογές και τις σκέψεις κάποιου πάνω στις εκφάνσεις της φωνής του.
Σου δίνει χρόνο να σκεφτείς, να ονειρευτείς, χωρίς να σε περιορίζει σε ένα θέαμα, σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις δικές σου εικόνες."

Η εκπομπή Night Show ασχολείται ως επί το πλείστον με την ελληνική και ξένη ροκ και μεταδίδεται στα ερτζιανά κάθε Τετάρτη στις 22:00 από την συχνότητα του Life Radio 106.30.

*Δίνουμε λόγο και βήμα στους νέους καλλιτέχνες και αν κάποιοι από αυτούς θέλουν να αναδείξουν την δουλειά τους μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας στείλουν την δουλειά τους.

ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ "ΜΑΓΕΙΕΣ" ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ



Δεν έχει όρια η βλακεία ορισμένων αγράμματων και αμόρφωτων κατοίκων, οι οποίοι προβαίνουν σε πράξεις βάρβαρες και παγανιστικές.
Ορμώμενοι από δεισιδαιμονικά κατάλοιπα και σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη φαιάς ουσίας στον εγκέφαλό τους, πηγαίνουν τα βράδια στα κοιμητήρια των Προμάχων και επιδίδονται σε τελετουργικά "μαγείας", "βουντού" και μυστηρίου.
Θεωρώντας ότι θα βρουν λύση στα προβλήματά τους, υγείας, αισθηματικά ή οικονομικά, τοποθετούν σε φρέσκους τάφους διάφορα αντικείμενα, όπως ζάχαρη, αλάτι, βρώμικα εσώρουχα, εντόσθια ζώων, κότες και διάφορα άλλα, με αποτέλεσμα να τρομοκρατούν τους συγγενείς των νεκρών, που πρόσφατα ετάφησαν.
Κάποιοι πιο μακάβριοι, κλέβουν τις εικόνες των νεκρών, ενώ κάποιοι άλλοι ραντίζουν τα μάρμαρα των τάφων με αίματα.
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι από τις πρωτόγονες αυτές πράξεις, που προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών, ενώ πληροφορίες μας λένε, ότι κάποια κρυφή κάμερα, έχει καταγράψει ύποπτους, που ενεργούν τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
Εν αναμονή εξελίξεων κι εμείς ευχόμαστε η ψυχιατρική επιστήμη να βοηθήσει τους αδαείς αυτούς συνανθρώπους μας και να σταματήσει το φαινόμενο.

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ



Οι Κουμπαράδες Αγάπης έκαναν το καθήκον τους…..

Οι κουμπαράδες αγάπης που στήθηκαν σε καταστήματα της Αριδαίας για την μικρή Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αριδαίας μαζεύτηκαν στις 02/01/2015 και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της περιοχής μας για τα αποτελέσματα των κουμπαράδων αυτών. Το ποσό που μαζεύτηκε ήταν 2.550 ευρώ. Θυμίζουμε ότι χρειαζόμασταν το ποσό των περίπου 2.000 ευρώ για να πληρωθεί η συμμετοχή για τα μηχανήματα υποστήριξης της μικρής στην εταιρία που παρείχε τα μηχανήματα αυτά. Το ποσό λοιπόν ήταν αρκετό για να καλύψει την εξόφληση της εταιρίας και όχι μόνο. Ενημερώνουμε λοιπόν ότι, συγκεκριμένα δόθηκε στον Πατέρα της μικρής Χρυσοβαλάντω το ποσό των 2.100 ευρώ για την εξόφληση των μηχανημάτων. Καθώς επίσης τα υπόλοιπα χρήματα, το ποσό δηλαδή των 450 ευρώ δόθηκε σε ακόμα δύο παιδιά της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλους όσους βοήθησαν την προσπάθεια μας να μαζέψουμε τα χρήματα αυτά. Να  ευχαριστήσουμε λοιπόν θερμά τους πολίτες που συνέβαλαν με το υστέρημα τους στους κουμπαράδες αγάπης, τα καταστήματα της Αριδαίας τα οποία δέχτηκαν να μπει ο κουμπαράς αγάπης σε αυτά, τις ηλεκτρονικές εφημερίδες τις περιοχής μας που δημοσίευσαν δωρεάν την έκλυση μας για βοήθεια καθώς επίσης και το προσωπικό του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι Αριδαίας» για την πολύτιμη βοήθεια του στο έργο μας αυτό.
Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση να βλέπουμε ενωμένο τον κόσμο της Αλμωπίας να προσπαθεί για έναν κοινό στόχο και να τον πετυχαίνει με το παραπάνω. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι αναγκαίο πλέον να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας και το παράδειγμα των κουμπαράδων αγάπης για την μικρή Χρυσοβαλάντω μας αποδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα αυτή.


Με σεβασμό και εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας    

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...