Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ


Συμπολίτισσες, συμπολίτες της Πέλλας,

           Σας απευθύνω από βάθους καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανάδειξή μου και πάλι ως εκπροσώπου του Νομού μας στο Κοινοβούλιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που απευθύνεται και σε εκείνες και εκείνους που με στήριξαν και με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και σε αυτές και αυτούς που είχαν άλλες πολιτικές προτιμήσεις και αναφορές σε πρόσωπα.
           Γιατί, με την παρουσία και τη συμμετοχή μου στη Βουλή δεν θα αντιπροσωπεύσω μόνο όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, άλλα όλους τους πολίτες του Νομού μας, καθώς οι εποχές των διαχωριστικών γραμμών, της στείρας αντιπαλότητας και αντιπαράθεσης, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
           Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας, εκείνο που χρειάζεται ο λαός μας και ο τόπος μας είναι συναινέσεις, κοινές και συλλογικές προσπάθειες και όσο το δυνατόν ευρύτερες συνεργασίες, για το καλό και το μέλλον της πατρίδας μας. Σε αυτή την κατεύθυνση και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας, της Πέλλας και των πολιτών της, θα πορευτώ μέσα και έξω και από το Κοινοβούλιο, αφού η στήριξη και η εμπιστοσύνη του λαού της Πέλλας αποτελεί για εμένα τη μοναδική μου δύναμη.
           Θα υποστηρίξω κάθε προσπάθεια και κάθε μέτρο που θα δίνουν ώθηση στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της χώρας μας και στην έξοδο από την κρίση, ενώ θα βρεθώ αντιμέτωπος σε οτιδήποτε επιχειρήσει να επαναφέρει τον τόπο μας στις συνθήκες που γέννησαν την κρίση. Μα το κυριότερο : Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για την Πέλλα που θέλουμε και μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Γιώργος Καρασμάνης


26/01/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



            Σας καλούμε να έρθετε στις  29 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο
Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 2ο
Ανατροπή αναλήψεων υποχρέωσης δαπανών.

ΘΕΜΑ 3ο
Ορισμός πληρεξουσίου Δικηγόρου για να εκπροσωπήσει το Δήμο Αλμωπίας στη Δικάσιμο αγωγής κατά του Δήμου, στις 06-02-2015 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας.

ΘΕΜΑ 4ο  
Παράσταση ή μη του Δήμου Αλμωπίας ως Πολιτική Αγωγή στο Α΄Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ποινικής υπόθεσης ENERGA και HELLAS POWER δυνάμει του υπ.αριθ.365/2014 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών.

ΘΕΜΑ 5ο   
Έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπής Διενέργειας  διαγωνισμού-Αξιολόγησης προσφορών & Συγκρότηση Επιτροπής  Διενέργειας  Διαγωνισμού -Αξιολόγησης προσφορών, για  την  ανάδειξη αναδόχου της  παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Διαχείριση ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Αλμωπίας» στο  πλαίσιο συγχρηματοδότησής του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» που έχει ενταχθεί στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) με κωδικό ΟΠΣ: 483379.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΚΕΛΕΣΙΔΗ



Πρόταγμα μου σε όλη τη προεκλογική μάχη που έδωσα ήταν ότι αυτές οι εκλογές δεν γίνονται ούτε για τα κόμματα ούτε για τα πρόσωπα , αλλά γίνονται για την ίδια την κοινωνία.

Οι πολίτες της πατρίδας μας το μόνο που προσμένουν είναι η ελπίδα που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα πρέπει λοιπόν σήμερα η κυβέρνηση  με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει την ύφεση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία και να δώσει πνοή και ελπίδα σε όλη τη χώρα.
Ταυτόχρονα θα πρέπει η χώρα μας να αποτελέσει την αρχή για μια άλλη ευρωπαϊκή πολιτική ΙΣΟΤΗΤΑΣ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

 Τα πρόσωπα δεν ενδιαφέρουν παρά μόνο οι πολιτικές.

Θα είμαι πάντα στρατιώτης πιστός σε αυτή τη προσπάθεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά όλους τους φίλους από καρδιάς για τη προσπάθεια που έκαναν για να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά.

Θα είμαι πάντα μπροστά σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της Πέλλας και της πατρίδας μας. Κοντά στους αγρότες – κτηνοτρόφους, στους εργαζομένους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , στους ελεύθερους επαγγελματίες , στον απλό πολίτη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προσωπικά όλους αυτούς που με στήριξαν ενεργά αλλά και όλους αυτούς που με ψήφισαν πιστεύοντας τον λόγο μου και την ειλικρίνεια μου. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που με στήριξαν χωρίς να με γνωρίζουν.


Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ


                                              ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 
                                         Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 9ο ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΔΗΚΕ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  μαζί με την  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  του 8ου Καρατζοβίτικου  καρναβαλιού , προσκαλούν τα  μέλη του Εμπορικού Συλλόγου , τους καταστηματάρχες της Αλμωπίας, όλους τους Συλλόγους του Δήμου μας και γενικά όλους και όλες που επιθυμούν  να βοηθήσουν με τις καρναβαλικές ιδέες τους αλλά και με την ενεργή συμμετοχή τους στην νέα εθελοντική οργανωτική επιτροπή  η από οποιοδήποτε  πόστο αυτοί νομίζουν με μοναδικό γνώμονα  πάντα την σωστή οργάνωση  του 9ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού   2015.
Σας περιμένουμε την Δευτέρα  26 Ιανουάριου  και  ώρα 19:00 μ.μ. στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο

                                                                     Με εκτίμηση
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ           Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ

         ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ               ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ


Ευχαριστήριο μήνυμα Διονύση Σταμενίτη προς τους πολίτες της Πέλλας. 

«Η προσπάθεια μας συνεχίζεται».

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί τον Μάιο του 2012 συνεχίζεται. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να καταφέρουμε, ενωμένοι, να πάμε τον Νομό μας μπροστά. 

Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία έχασε τη μάχη των εκλογών και δεδομένου του εκλογικού συστήματος η δυναμική που μου δώσατε δεν μεταφράστηκε σε  εκλογή. 

Προσωπικά δηλώνω ότι θα είμαι παρών σε όλες τις εξελίξεις. Θα βρίσκομαι δίπλα στην Πέλλα και στους πολίτες της και θα αγωνίζομαι με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, με σοβαρότητα και σχεδιασμό, με σταθερά βήματα, με νέες και φρέσκες ιδέες, πέρα και πάνω από μικροκομματικές αντιλήψεις και λαϊκισμούς, μακριά από χτυπήματα κάτω από τη μέση και ακάλυπτες επιταγές. 

Το όραμα που έχουμε και υπηρετούμε εδώ και δυόμιση χρόνια, για την Ελλάδα και για την Πέλλα μας, δεν σταματά ούτε αναχαιτίζεται από το εκλογικό αποτέλεσμα !  

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ


           Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Πέλλας για την εμπιστοσύνη τους.  Ο κυρίαρχος λαός πήρε την τύχη στα χέρια του και αποφάσισε να τελειώσει με την πολιτική της λιτότητας που τον λεηλάτησε. Να απαλλαγεί από τα μνημόνια και την Τρόϊκα. Να δώσει ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης για το δημόσιο χρέος. Απαίτησε την εφαρμογή του άμεσου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση του και την επανεκκίνηση της οικονομίας στην προοπτική τους προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας με κοινωνική αλληλεγγύη, κοινωνική μέριμνα, ουσιαστική δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, υγιείς εργασιακές σχέσεις και επιχειρηματικότητα. 

      Αισθάνομαι απόλυτα την ευθύνη της εκπροσώπησης της Πέλλας στην κεντρική πολιτική σκηνή με στόχο να αρθεί η υποεκπροσώπηση της των πολλών προηγούμενων χρόνων. Η Πέλλα με τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα της έχει αδικηθεί από τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων με αποτέλεσμα την όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων , των αγροτών, κτηνοτρόφων, επαγγελματιών, μικρομεσαίων, υπαλλήλων και άλλων και σημαντικό αναπτυξιακό έλλειμμα. Δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατόν μέσα στα πλαίσια του προγράμματος της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ για την Πέλλα για να αισθανθεί ο πολίτης της Πέλλας ουσιαστική αλλαγή στην ζωή, στην καθημερινότητα του. Για τις αναγκαίες υποδομές που έχει ανάγκη η Πέλλα.

    Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συντοπίτες μου στην Αλμωπία. Ειλικρινά με συγκίνησε η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη τους. Η Αλμωπία απέδειξε ότι είχε αποφασίσει να εκπροσωπηθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή για να αρθεί η συνεχής υποβάθμιση και εγκατάλειψη της. 

  Θα αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες και τους φορείς της Πέλλας για την αξιοπρέπεια του πολίτη, για την αξιοπρέπεια της Πέλλας, για μια άλλη σελίδα για την Πέλλα μέσα σε ένα νέο βιβλίο για την χώρα. 

ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ


 «Παροχή στοιχείων ηλεκτρονικής σήμανσης δεσποζόμενων ζώων»

      Όπως γνωρίζετε με τον Ν.4235/2014 (άρθρο 46) τροποποιήθηκε ο Ν.4039/2012 «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό".»
                              
      Ανάμεσα στις τροποποιήσεις προστέθηκε στις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 5 του Ν.4039/2014, η περίπτωση «η) να προσκομίζει ή αποστέλλει ταχυδρομικά, επί αποδείξει, στον οικείο Δήμο αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου του». (Ν.4235/2012, άρθρο 46, παράγραφος 3, υποπαράγραφος γ).

     Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όλους τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων να ανταποκριθούν άμεσα σχετικά με την προσκόμιση αντιγράφου του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης για κάθε ζώο συντροφιάς που διαθέτουν.

                                                                                                Ο Αντιδήμαρχος


                                                                                            Τσιμτσιρίδης Γεώργιος

ΔΗΛΩΣΗ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ



ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ
26-1-2015


Ευχαριστώ ολόψυχα όλους εσάς τους πολίτες της Πέλλας που με ψηφίσατε.
 Θα είμαι δίπλα σας.
 Συνεχίζουμε μαζί. 

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ




Δείτε τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων της Π.Ε. Πέλλας (περίπου 99% ενσωμάτωση)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ



Από τον μορφωτικό σύλλογο Προμάχων ανακοινώνεται ότι οι πρόβες για το γυναικείο τμήμα και για το τμήμα αρχαριων αναβάλλονται για σήμερα 26/1 και θα πραγματοποιηθούν αύριο27/1  τις ίδιες ώρες.

ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ



33 ΠΡΟΜΑΧΩΝ 
Εγγεγραμμένοι 623
Ψήφισαν 477 76,57%
Έγκυρα 454 95,18%
Άκυρα 16 3,35%
Λευκά 7 1,47%
Αποχή 146 23,43
ΝΔ                                 303
ΣΥΡΙΖΑ                        55
ΠΑΣΟΚ                        5
ΠΟΤΑΜΙ                      15
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ             40
ΑΝΕΛ                           8
ΚΚΕ                              2
ΛΑΟΣ                           3
ΤΕΛΕΙΑ                        12
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  5
ΑΝΤΑΡΣΥΑ                 3
ΚΚΕ Μ-Λ 2
ΔΗΜΑΡ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ    1
ΑΚΥΡΑ                        16
ΛΕΥΚΑ                        7


34 ΠΡΟΜΑΧΩΝ 
Εγγεγραμμένοι 619
Ψήφισαν 459 74,15%
Έγκυρα 446 97,17%
Άκυρα 10 2,18%
Λευκά 3 0,65%
Αποχή 160 25,85
ΝΔ                                 268
ΣΥΡΙΖΑ                        64
ΠΑΣΟΚ                        8
ΠΟΤΑΜΙ                      26
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ             37
ΑΝΕΛ                           6
ΚΚΕ                              3
ΚΙΔΗΣΟ                       3
ΤΕΛΕΙΑ                       13 






35 ΠΡΟΜΑΧΩΝ 
Εγγεγραμμένοι 606
Ψήφισαν 450 74,26%
Έγκυρα 428 95,11%
Άκυρα 12 2,67%
Λευκά 10 2,22%
Αποχή 156 25,74%
ΝΔ                                245
ΣΥΡΙΖΑ                       65
ΠΑΣΟΚ                       11
ΠΟΤΑΜΙ                     23
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ            29
ΑΝΕΛ                          12
ΚΚΕ                             5
ΚΙΔΗΣΟ                       2
ΔΗΜΑΡ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ   3
ΤΕΛΕΙΑ                       7
ΑΝΤΑΡΣΥΑ                1
ΕΔΕΜ                          1
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 13
ΛΑΟΣ                          11
ΑΚΥΡΑ                       12
ΛΕΥΚΑ                       10 

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ



Δείτε ποιοι εκλέγονται Βουλευτές σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, με καταμετρημένο περίπου το 99% των εκλογικών τμημάτων:


Θεοδώρα Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ)
11.037 ψήφοι


Γιάννης Σηφάκης (ΣΥΡΙΖΑ)
7.173 ψήφοι


Χρήστος Σμίας (ΣΥΡΙΖΑ)
6.699 ψήφοι


Γιώργος Καρασμάνης (ΝΔ)
17.834 ψήφοι

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ: 
99,64%
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 
147.723
ΨΗΦΙΣΑΝ: 
97.036
ΕΓΚΥΡΑ: 
94.812
ΑΚΥΡΑ: 
1.691
ΛΕΥΚΑ: 
533
KOMMA
ΨΗΦΟΙ
ΕΔΡ.
%
ΕΥΡΩ.14
ΒΟΥΛ.12
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
32.209
1
33,97
%
7,88
-1,88
ΣΥΡΙΖΑ
30.471
3
32,14
%
11,80
13,78
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
7.173
0
7,57
%
-5,32
0,22
ΠΑΣΟΚ
5.491
0
5,79
%
-3,11
-11,39
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
4.292
0
4,53
%
-0,78
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ
3.509
0
3,70
%
0,49
-3,85
K.K.E.
3.314
0
3,50
%
-0,59
0,75
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
2.534
0
2,67
%
1,56
2,29
ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.
1.752
0
1,85
%
ΤΕΛΕΙΑ
1.497
0
1,58
%
ΛΑΟΣ
1.434
0
1,51
%
-2,00
-0,35
ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ
576
0
0,61
%
-0,19
0,27
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΑΡ
347
0
0,37
%
Ε.Δ.Ε.Μ.
94
0
0,10
%
ΚΚΕ Μ-Λ ΚΚΕ
90
0
0,09
%
-0,03

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...