Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ την ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στην ΕΔΕΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στο 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ


ΟΧΙ στο 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ !    -   ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ !
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ                                                           ΕΔΕΣΣΑ  -  Πέμπτη 13 Αυγούστου
      
        Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μαζί με τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται μέσα στον δεκαπενταύγουστο να ψηφίσουν το 3ο μνημόνιο.   
        Ετοιμάζονται να χώσουν και νέα λεπίδα στο λαιμό των εργαζομένων αλλά και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων, προκειμένου να αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Το νέο μνημόνιο προβλέπει:
·       Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
·       Μείωση συντάξεων.
·       Μείωση παροχών υγείας.
·       Χτύπημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
·       Νέα μέτρα για εργασιακά και συντάξεις τον Οκτώβρη.
·       Διατήρηση και εφαρμογή όλων των αντεργατικών νόμων των προηγούμενων μνημονίων
·       Άγρια φορολόγηση της αγροτιάς & των αυτοαπασχολούμενων.
·       Ιδιωτικοποιήσεις στρατηγικών τομέων.
       Την ίδια στιγμή εξασφαλίζουν γενναία χρηματοδότηση στο μεγάλο κεφάλαιο, για τους τραπεζίτες και τους μεγαλοβιομηχάνους. Αποδεικνύεται ότι για αυτούς διαπραγματευόταν, για αυτούς γινόταν ο καυγάς, για το πώς θα εξασφαλίσουν τη κερδοφορία τους και τα προνόμια τους.           

          Για αυτούς αυτή η πολιτική είναι μονόδρομος.
Για μας μονόδρομος είναι ο δρόμος του αγώνα !
        Αν σήμερα τους αφήσουμε, αύριο θα μας έρθουν και χειρότερα. Δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός, καμιά ανοχή, καμιά αναμονή. Παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Οργανώνουμε την αγώνα μας, την αντεπίθεση μας, μαζικά συλλογικά. Δημιουργούμε μέτωπο αγώνα στη γειτονιά μαζί με τις ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. Δίνουμε ενιαία, δυναμική, μαζική, απάντηση και στη συγκυβέρνηση αλλά και στη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
        Δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να βλέπουμε τη συνταξιοδότηση να γίνεται άπιαστο όνειρο, τη μητρότητα να “επιβραβεύεται” με ανεργία και ευέλικτη δουλειά, τη φορολεηλασία να τσακίζει αυτοαπασχολούμενους & αγρότες, τις αλλεπάλληλες περικοπές να καταδικάσουν γυναίκες και άντρες συνταξιούχους στη φτώχεια. Δε θα δεχθούμε να στερούμαστε εμείς και τα παιδιά μας τον παιδικό σταθμό, το δάσκαλο, το γιατρό, το νοσοκομείο και το φάρμακο.
        ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ  καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της Πέλλας να μην εγκρίνουν τη νέα συμφωνία, με τον αγώνα τους να πουν ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο 3ο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !  -    ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ !

TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
           Σας καλούμε να έρθετε στις  14 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο
Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 2ο
Λήψη σχετικής απόφασης περί κανονισμού λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αλμωπίας .

ΘΕΜΑ 3ο
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΩΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΓΡΑΝΙΤΙΚΟ ΚΥΒΟΛΙΘΟ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΚ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ».

ΘΕΜΑ 4ο 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΚ ΔΩΡΟΘΕΑΣ ΟΙΚ. ΑΓΑΘΗΣ».

ΘΕΜΑ 5ο 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ –ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 6ο 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ –ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ».

ΘΕΜΑ 7ο 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΣΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ-ΝΟΤΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 8ο 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ».

ΘΕΜΑ 9ο 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Δ.ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ».

ΘΕΜΑ 10ο 
Έκπτωση του αναδόχου Φέντα Διονύσιου βάση της υπ΄αρθ. 149/2015 απόφασης της Ο.Ε. για ανάθεση του  έργου «Συντήρηση τσιμενταυλάκων όμβριων υδάτων εντός οικισμού της ΔΕ Εξαπλατάνου (ΤΚ Χρυσής. Ιδας)».

ΘΕΜΑ 11ο 
Άσκηση ενδίκου μέσου κατά της υπ’ αριθμ 74/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας που κοινοποιήθηκε στο Δήμο στις 16/07/2015 και ορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου.

ΘΕΜΑ 12ο 
Ορισμός πληρεξουσίου Δικηγόρου για παράσταση σε αγωγή ενώπιον του  Α’ Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας με δικάσιμο 25-09-2015, κατά του Δήμου Αλμωπίας ως καθολικό διάδοχο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και του πρώην Δήμου Αριδαίας.

ΘΕΜΑ 13ο 
Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής καλλιεργήσιμης γης-αγροτεμαχίων Τοπικής Κοινότητας Αψάλου (πρώην σχολική περιουσία) του Δήμου Αλμωπίας.

ΘΕΜΑ 14ο 
Εισηγητική έκθεση Β’ τριμήνου του έτους 2015 , για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΟΤΑΝΑ - ΠΟΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΤΑΝΟ!!!



Μάθε τίς θεραπευτικές ιδιότητες κάθε βοτάνου μέσα από έναν εύχρηστο αλφαβητικό κατάλογο των βοτάνων της ελληνικής φύσης!

ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Κατατέθηκε τα ξημερώματα στη Βουλή το κείμενο του τρίτου μνημονίου το οποίο περιλαμβάνει μεγάλες ανατροπές όσον αφορά στη φορολογική αντιμετώπιση των αγροτών και τη φορολόγηση του πετρελαίου.
Πιο συγκεκριμένα προβλέπεται:
  • επαναφορά στο 55% αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2014 ο συντελεστής προκαταβολής φόρου που είχε μειωθεί στο 27,5% με νόμο που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο από τη Βουλή. Αυτό σημαίνει ότι για όσους έχουν ήδη υποβάλει φορολογικές δηλώσεις και έχουν εκδοθεί τα εκκαθαριστικά, θα υπάρξει νέα έκδοση τροποποιημένων εκκαθαριστικών με τα οποία θα καλούνται να πληρώσουν επιπλέον προκαταβολή φόρου εισοδήματος έναντι του επόμενου έτους.
  • αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των αγροτών από 1/1/2016 στο 20% και από 1/1/2017 στο 26% (το μέτρο αυτό περιλαμβάνεται σε όσα πρέπει να ψηφιστούν μέχρι τον Οκτώβριο)
  • αύξηση - σε δύο δόσεις - του συντελεστή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του αγροτικού πετρελαίου από τα 0,066 ευρώ το λίτρο στο επίπεδο του πετρελαίου κίνησης, στα 0,330 ευρώ το λίγρο μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2016. Η πρώτη δόση της αύξησης θα ισχύσει από την 1η Οκτωβρίου 2015 οπότε θα αυξηθεί στα 0,200 ευρώ το λίτρο.
  • σταδιακή εξομοίωση σε βάθος τριετίας των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών με τις αντίστοιχες του ΙΚΑ, διάταξη που σημαίνει διπλασιασμό των σημερινών εισφορών στον ΟΓΑ.


Η ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



Είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε πριν 4 μέρες αλλά συνεχίζει να εξελίσσεται συνεχώς, προκαλώντας παγκύπριο σοκ και πρόκειται για τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να πιστέψεις πως συμβαίνουν σε ευρωπαϊκό κράτος, με σύγχρονο ιατρικό σύστημα, στον 21ο αιώνα: Αμελείς εξετάσεις, γέννες χωρίς γιατρό, και τώρα αυτό το πρωτοφανές περιστατικό. 

  Το κατάγγειλε 22χρονη γυναίκα (το διαβάσαμε στο pafosnet) η οποία έφερε το βράδυ της Παρασκευής στον κόσμο ένα αγοράκι, για να διαπιστωθεί όμως λίγα λεπτά αργότερα ότι κυοφορούσε δίδυμα, το δεύτερο εκ των οποίων γεννήθηκε νεκρό. Η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταφέρθηκε στο θάλαμο μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, για να επανεισαχθεί στο χειρουργείο όταν ένοιωσε αφόρητους πόνους 15 λεπτά αργότερα, ενώ κατάγγειλε επίσης ότι κατά την διάρκεια της κύησης ποτέ δεν είχε ενημερωθεί ότι κυοφορούσε δίδυμα.
 Η 22χρονη από την Πάφο εισήχθη στις 10 το βράδυ της Παρασκευής στο χειρουργείο του Νοσοκομείου και λίγο αργότερα έφερε στο κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, ένα αγοράκι, βάρους 1900 γραμμαρίων. Λίγο αργότερα, η νέα γυναίκα μεταφέρθηκε στο δωμάτιο της, όπου αργότερα άρχισε να νοιώθει έντονους πόνους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ξανά στο χειρουργείο. Εκεί, όπως κατάγγειλαν η ίδια και οι οικείοι της, γεννήθηκε και δεύτερο νεογνό το οποίο ωστόσο δεν είχε παλμούς. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 

  Σε αστυνομικό επίπεδο, μετά τις πρωτοφανείς στη σοβαρότητα τους καταγγελίες της 22χρονης μητέρας, η έρευνα του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζεται από την πρώτη στιγμή, με τη λήψη καταθέσεων από τα μέλη της οικογένειας, το ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό που είχε ανάμειξη στον επίμαχο τοκετό το βράδυ της Παρασκευής και άλλους αρμόδιους του Νοσοκομείου Πάφου, ως προς τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη συγκεκριμένη περίπτωση. 
Πληροφορίες του PafosNet αναφέρουν ότι πέραν της αστυνομικής και ιατροδικαστικής ερευνητικής διαδικασίας που έχουν δρομολογηθεί ήδη, σε εξέλιξη είναι και έρευνα σε υψηλά κλιμάκια στο Υπουργείο Υγείας, τόσο για το θέμα των καταγγελιών για ιατρική αμέλεια κατά το θλιβερό περιστατικό, όσο όμως και για τις γενικότερες διαδικασίες που ατύπως καθιερώθηκαν να ακολουθούνται στα κρατικά νοσηλευτήρια σε περιπτώσεις τοκετών.

   Σε επίπεδο Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη δοθεί, σύμφωνα με τις πληφορορίες μας, οδηγίες για πλήρη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες η γυναίκα οδηγήθηκε στο χειρουργείο χωρίς να είναι, όπως προκύπτει εκ των πραγμάτων, γνώστες οι αρμόδιοι που βρίσκονταν εκεί για την διπλή κύηση.
 Σημαντική παράμετρο των ερευνών αποτελούν ήδη και οι καταγγελίες της γυναίκας ότι αν και παρακολουθείτο τόσους μήνες από γιατρούς και έκανε κανονικά τους υπερήχους, δεν ενημερώθηκε ποτέ ότι κυοφορούσε δίδυμα.   Σε υπηρεσιακό επίπεδο, έχει ήδη τεθεί στο μικροσκόπιο η αναφορά σε καταθέσεις ιατρών και άλλων μελών του προσωπικού ότι σε περιπτώσεις τοκετών που εκτιμάται ότι δεν είναι «προβληματικοί», η όλη διαδικασία συνηθίζεται να διεκπεραιώνεται και από μαίες, άνευ της παρουσίας των αρμόδιων γιατρών.
 Ενδεικτική ήταν η αναφορά αρμόδιου του Νοσοκομείου Πάφου ότι οι γιατροί κλήθηκαν από την επι καθήκοντι μαία μετά τα μεσάνυκτα, όταν και διαπίστωσαν ότι το δεύτερο μωρό ήταν ήδη νεκρό.

   Από τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης που έχουν διερευνηθεί επίσης, απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο να μην έγινε αντιληπτή η δίδυμη κύηση λόγω ατροφικού ή προβληματικού εμβρύου, δεδομένου ότι προκύπτει επισήμως πλέον πως το νεκρό έμβρυο ήταν μεγαλύτερο από το ζωντανό. Ζύγιζε συγκεκριμένα 2100 γραμμάρια... 



Πηγή: www.lifo.gr

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΖΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Σύμφωνα με τις αρχές εμπλέκεται στη δολοφονία ρεπόρτερ που τον κατέκρινε.

Στην προφυλάκιση του αρχηγού της αζέρικης ποδοσφαιρικής ομάδας Καμπάλα προχώρησαν οι αρχές του Αζερμπαιτζάν καθώς θεωρούν ότι ο Χουσείνοφ εμπλέκεται στη δολοφονία του 35χρονου δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίγιεφ.
 Ο Αλίγιεφ είχε κατακρίνει τον Χουσείνοφ επειδή αυτός μετά τη νίκη της Καμπάλα επί του Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο ύψωσε τουρκική σημαία και πανηγύρισε τη νίκη.

  Ο δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός μετά από ραντεβού που του έκλεισαν για καφέ. Βασικός ύποπτος για την δολοφονία του ήταν ο 21χρονος Ελσάν Ισμαΐλοβ, ξάδερφος του ποδοσφαιριστή της Καμπάλα, στον οποίο είχε ασκήσει κριτική ο άτυχος ρεπόρτερ. 



Ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία και αν κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως 12 χρόνια. 

    Η Καμπάλα με αυτή τη νίκη απέκλεισε τον Απόλλωνα και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για το Europa League.




 Πηγή: www.lifo.gr

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Μεταφορά της ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Λουτρακίου

Ο _ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Έχοντας υπόψη:
1) Το Ν. 4264/2014 με τον οποίο οι λαϊκές λειτουργούν από Δευτέρα έως Σάββατο, εκτός των επίσημων εθνικών ή τοπικών αργιών.
2) Το Ν.3852/2010 [ΦΕΚ.87/7-6-2010 τεύχος Α΄] <<Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης>> άρθρο 94 παρ.6 υποπαρ.32 σύμφωνα με τον οποίο η έκδοση αποφάσεων για ίδρυση, μετακίνηση, διάλυση και καθορισμό του τρόπου της εν γένει λειτουργίας λαϊκών αγορών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία έχει μεταβιβαστεί στους Δήμους.
3) Την αριθμ. 175/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Αλμωπίας»
4) Τις ανάγκες της αγοράς.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

   Η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Λουτρακίου, του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2015, να διενεργηθεί την Παρασκευή 14 Αυγούστου  2015 (ωράριο λειτουργίας από τις 16.00 π.μ. έως τις 21.00 μ.μ.), λόγω της αργίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Η μεταφορά της ημέρας λειτουργίας της λαϊκής ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

                                                                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


                                                                                    ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...