Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΗΡΩΕΣ


Στο δημοτικό σχολείο του Θεοδωρακίου Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής και μνήμης των τοπικών ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα.

Παρουσία γονέων, δασκάλων και μαθητών του πανέμορφου ορεινού χωριού, προβλήθηκε βίντεο με όλη την ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα.

Στη συνέχεια έγινε δοξολογία στην παλιά εκκλησία και στο μνημείο των τοπικών ηρώων παπα-Μανώλη και καπετάν-Θάνου, κατάθεση στεφάνων.

Απλές, λιτές, απέριττες εκδηλώσεις, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, με πίστη και αγάπη προς την πατρίδα μας και τους Μακεδόνες Ήρωές της, σημάδια πως η ελπίδα για την Ελλάδα παραμένει και φουντώνει στις ψυχές των παιδιών της.






Ευχαριστίες στην Μαρία Γούδη.

"Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ Η ΖΕΒΡΑ" - ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ



Ο βαθμός δυσκολίας ενός μαθηματικού προβλήματος προκάλεσε τις αποχωρήσεις και τα κλάματα των εξεταζόμενων μαθητών αλλά και τις έντονες διαμαρτυρίες γονέων και εκπαιδευτικών, στη Σκωτία.

 Οι διαμαρτυρίες έγιναν 11.800 υπογραφές που έφτασαν στο Scottish Qualifications Authority (SQA), την επιτροπή που καθορίζει το περιεχόμενο των εξετάσεων στη Σκωτία, η οποία τελικά αναγκάστηκε να αποδεχθεί το αίτημα μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών μειώνοντας το ποσοστό των σωστών απαντήσεων που ήταν η βάση για να περάσει κάποιος τις εξετάσεις, από το 45% στο 34%.

     Το ζήτημα που τέθηκε προς επίλυση σε μαθητές 16-18 ετών έγινε γνωστό ως «ο κροκόδειλος και η ζέβρα».

  Δινόταν το σκίτσο του ερπετού και του ζώου και το ζητούμενο ήταν πόσο χρόνο θα έκανε ο κροκόδειλος να φτάσει τη ζέβρα και να τη φάει, τόσο αν πήγαινε από το έδαφος, όσο και αν της ορμούσε από το νερό. Η εκφώνηση ζητούσε επίσης και το σημείο που ελαχιστοποιούσε την απόσταση.

   Το πρόβλημα ήταν αυτό 



Και αν δεν καταφέρατε να το λύσετε, η λύση στα Αγγλικά μέσω video που αναρτήθηκε στο YouTube 








Πηγή: www.lifo.gr

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ



Για μια κατσίκα φαίνεται ότι έχασε τη ζωή του 59χρονος άνδρας, ο ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή στον Ασπρόπυργο, με τραύματα από κυνηγετικό όπλο. 

  Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν έναν 44χρονο άνδρα, βοσκό στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι, θεωρούσε το θύμα υπεύθυνο για την εξόντωση μιας κατσίκας του κοπαδιού του.

   Όπως είπε, τσακώθηκε άγρια με το θύμα και τελικά τον σκότωσε με το όπλο του θύματος το οποίο πήρε από το όχημά του, πυροβολώντας τον μάλιστα πισώπλατα. 

  Το θύμα που είχε πάει στην περιοχή για να κόψει ξύλα δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς, έναν στην πλάτη και δύο στους γλουτούς. 

  Οι αστυνομικοί προέβησαν σε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων, κυρίως βοσκών και ατόμων που υλοτομούσαν παράνομα στην περιοχή και το μεσημέρι της Τετάρτης εντόπισαν τον 44χρονο άνδρα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι  το θύμα είχε σκοτώσει ένα ζώο του κοπαδιού του. 



Πηγή: www.lifo.gr

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 2 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Ο άντρας στα αριστερά αυτής της φωτογραφίας, την κάνει να έχει εξωφρενικά μεγάλη αξία αν και αγοράστηκε για λιγότερο από 2 δολάρια
Ο άντρας στα αριστερά αυτής της φωτογραφίας, την κάνει να έχει εξωφρενικά μεγάλη αξία αν και αγοράστηκε για λιγότερο από 2 δολάρια 

Μια σπάνια φωτογραφία του θρυλικού κακοποιού Billy the Kid, που αγοράστηκε για λιγότερο από 2 δολάρια, ενδέχεται σήμερα να πωληθεί για 5 εκατομμύρια δολάρια. 

  Πρόκειται για μια φωτοτσιγκογραφία η οποία δείχνει τον διαβόητο ληστή να παίζει κροκέ με παρέα η οποία πιθανότατα είναι μέλη της συμμορίας του.

   Η εικόνα που αγοράστηκε από τον συλλέκτη Randy Guijarro σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα και αντίκες το 2010 σύμφωνα με το National Geographic Channel το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το εύρημα και πρόκειται να το συμπεριλάβει σε ντοκιμαντέρ του καναλιού.

   "Όταν είδαμε τη φωτογραφία για πρώτη φορά ήμασταν δικαιολογημένα δύσπιστοι. Μια αυθεντική φωτογραφία του Billy the Kid είναι κάτι σαν το Άγιο Δισκοπότηρο της Άγριας Δύσης", σημείωσε ο David McCarthy, εκτιμητής της ιστοσελίδας Kagin η οποία κάνει τη διαπραγμάτευση για την πώληση της φωτογραφίας. 

Ο McCarthy εξηγεί πως μια ομάδα εμπειρογνωμόνων κλήθηκε να διαπιστώσει την αυθεντικότητά της και να μελετήσει κάθε λεπτομέρεια.  

Image






  Πηγή: www.lifo.gr

ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ



Και δέχεται σφοδρή κριτική, αφού στοχοποιεί τους λάτρεις των πικρών γεύσεων 

Οι άνθρωποι που πίνουν τον καφέ τους σκέτο είναι πιθανό να παρουσιάζουν κακόβουλα χαρακτηριστικά, έδειξε έρευνα του πανεπιστημίου Innsbruck της Αυστρίας.

   Η μελέτη που έγινε σε  περίπου 1.000 άτομα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες, καθώς συσχετίζει τις πικρές γεύσεις με την αντικοινωνική συμπεριφορά και αποδίδει σε όσους  απολαμβάνουν τα ποτά και τα τρόφιμα με μια πικρή γεύση  μεγάλη πιθανότητα να έχουν χαρακτηριστικά που συνδέονται με την ψυχοπάθεια, το σαδισμό, το ναρκισσισμό ή το μακιαβελισμό.   Εκτός από τον σκέτο καφέ, τα ραπανάκια, το σέλινο, αλλά και το τόνικ, χρησιμοποιήθηκαν για να μετρηθούν οι ψυχωτικές τάσεις των συμμετεχόντων.

   Υπάρχουν βεβαίως και αυτοί που επιτίθενται με σφοδρότητα στους ερευνητές, όπως το slate.fr. που επισημαίνει ότι αν διαβάσει κανείς την έρευνα, η λέξη «καφέ» είναι γραμμένη μόνο πέντε φορές στις σαράντα σελίδες της μελέτης και οι ερευνητές δεν ρώτησαν καν τους υποψηφίους πώς πίνουν τον καφέ τους.
 Για να έχουν την ιδέα του «πικρού» ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να αξιολογήσουν τη γεύση του καφέ και άλλων τροφίμων και διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες διαφώνησαν μαζί τους σχετικά με την πικρία ορισμένων τροφίμων.

 " Παρά αυτήν την μεγάλη διαφωνία, οι ερευνητές διατήρησαν το σύστημα αξιολόγησης, τονίζει το σάιτ που έχει κι έναν ακόμη λόγο να αμφισβητεί τα αποτελέσματα. «Αν δεί κανείς την αποζημίωση που πήραν οι εθελοντές βλέπει ότι είναι μερικά δολάρια. Πόσο σοβαρά να απαντήσει κανείς πίσω από τον υπολογιστή του;», αναρωτιέται, σημειώνοντας επίσης ότι κάποια από τα ερωτήματα δεν είχαν καμία προφανή απάντηση. 



Πηγή: www.lifo.gr

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ



Με τον ρυθμό που σκοτώνονται οι ελέφαντες υπάρχουν φόβοι ότι θα μπορούσαν να εξαφανιστούν μετά από μια γενιά 

Τον μεγαλύτερο σε ηλικία ελέφαντα πυροβόλησε και σκότωσε ένας Γερμανός κυνηγός στη Ζιμπάμπουε.

   Το περιστατικό συνέβη στις 8 Οκτωβρίου, περίπου τρεις μήνες μετά τη θηριωδία του Αμερικανού οδοντιάτρου με το λιοντάρι Σεσίλ.

   Το ζώο, που ήταν 30 ετών και 3 μηνών σκότωσε ο Γερμανός στη ζώνη που προορίζεται για ιδιωτικό κυνήγι, και η οποία συνορεύει με το Εθνικό Πάρκο Gonarezhou, ανέφερε η The Daily Telegraph.

   Μάλιστα, ο κυνηγός φέρεται να πλήρωσε περίπου 50.000 ευρώ ώστε να βγάλει την άδεια να πυροβολήσει ένα μεγάλο ελέφαντα. Στο σημείο όπου βρισκόταν το ζώο, τον οδήγησε ένας έμπειρος τοπικός ξεναγός. 



Οι διοργανωτές του κυνηγιού αρνήθηκαν να κατονομάσουν τον κυνηγό, ο οποίος πήγε στη Ζιμπάμπουε για να πυροβολήσει το λεγόμενο Big Five των στόχων: έναν ελέφαντα, μια λεοπάρδαλη, ένα λιοντάρι, ένα βουβάλι και έναν ρινόκερο.

   Με τον ρυθμό που σκοτώνονται οι ελέφαντες - κυρίως από λαθροθήρες - υπάρχουν φόβοι ότι θα μπορούσαν να εξαφανιστούν μετά από μια γενιά. 

  Ο Anthony Kaschula, ο οποίος διευθύνει μια εταιρεία φωτογραφικού σαφάρι, τράβηξε φωτογραφίες από το κυνήγι και αναρτώντας τις στη σελίδα του στο Facebook, αλλά τώρα φαίνεται να τις έχει αφαιρέσει. 



Έγραψε στη σελίδα του ότι ο ελέφαντας δεν θα έπρεπε να έχει σκοτωθεί. 

  Οι  ιστοσελίδες κυνηγίου εικάζουν ότι αυτός ο  ελέφαντας ήταν ο μεγαλύτερος στην Αφρική εδώ και τρεις δεκαετίες. Οι λαθροθήρες πιστεύεται ότι σκοτώνουν περίπου 50.000 ελέφαντες το χρόνο, προκειμένου να εμπορευτούν το ελεφαντόδοντο, αλλά και για κάποιες ουσίες που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. 



Πηγή: www.lifo.gr

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ( ΠΑΣΥ ) - Όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη


Όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη

    Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μαζί με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ έχουν υπογράψει τη θανατική καταδίκη των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, των μισθωτών, των συνταξιούχων, φέρνουν συνθήκες Μεσαίωνα στα παιδιά και τα εγγόνια μας.   
    Καμιά ανοχή στη συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που περηφανεύεται ότι μας έχει στο τσεπάκι της επειδή ο λαός την ψήφισε στις πρόσφατες εκλογές, για να βρει "ισοδύναμα" στο "οδυνηρό" 3ο μνημόνιο, στην απάτη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ που δεν ψηφίζουν τα κυβερνητικά μέτρα επειδή δήθεν έχουν δικά τους, ενώ ψήφισαν το μνημόνιο που τα προαπαιτεί. 
    Δεν έχουν ισοδύναμα και διορθωτικά μέτρα ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και της ΚΑΠ. Είναι απάτη για να μας βάλουν να τσακωνόμαστε για ψίχουλα μεταξύ μας, με τους μισθωτούς, τους ανέργους, τους συνταξιούχους που έχουμε και στις οικογένειές μας.   
    Η ανάπτυξη της οικονομίας, της πρωτογενούς παραγωγής ως πυλώνα της, που επικαλούνται ώστε να γίνει η χώρα μας ανταγωνιστική στο πλαίσιο της ΕΕ της ΚΑΠ και της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων, σημαίνει οι πραγματικοί μας αντίπαλοι, μεγαλοαγρότες καπιταλιστές, μεγαλέμποροι βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές να αυγατίσουν τα κέρδη και τα πλούτη τους. Γι' αυτό τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και οι κυβερνήσεις τους διατηρούν φορολογική ασυλία στα κέρδη τους και ταυτόχρονα τους μοιράζουν διαχρονικά παχυλές επιδοτήσεις.
    Να τους αφαιρέσουμε ΤΩΡΑ το δικαίωμα να επικαλούνται την ψήφο με την οργανωμένη αντίδρασή μας.   
    Η επίθεση στη ζωή και στο εισόδημα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων είναι ολομέτωπη με μέτρα-"φωτιά", όπως:
·       Η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ του αγροτικού εισοδήματος με συντελεστή 26% και με προκαταβολή 100% του φόρου για την επόμενη χρονιά.
·       Η αύξηση στο 23% του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια.
·       Η κατάργηση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου για το αγροτικό πετρέλαιο και η μεγάλη αύξηση στην τιμή του αγροτικού ρεύματος.
·       Ο ΕΝΦΙΑ για σπίτια, αποθήκες, στάβλους και χωράφια.
·       Ο τριπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ. 

       Όλοι εμείς οι αγρότες που "ματώνουμε" από την κυβερνητική πολιτική, την ΕΕ, την ΚΑΠ και όσους τη στηρίζουν, με στόχο τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών και επιχειρηματιών και το δικό μας ξεκλήρισμα, χρειάζεται με την κοινή δράση και τη συμμαχία μας να βάλουμε φρένο στην επίθεση και στην πορεία να συγκρουστούμε και να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική.
     Οι αγώνες για την απόκρουση της αντιλαϊκής επίθεσης είναι μονόδρομος για τη μικρομεσαία αγροτιά. Για να έχει αποτέλεσμα αυτός ο αγώνας, πρέπει να συναντηθεί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους και συνταξιούχους, τις γυναίκες και τη νεολαία των λαϊκών οικογενειών, όλους όσοι πλήττονται από τα βάρβαρα μέτρα και πληρώνουν την κρίση για την οποία δεν ευθύνονται και δεν δημιούργησαν. 
   Η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους σε μαζική - μαχητική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα την Πέμπτη 22 Οκτώβρη. Ως πρώτη πανελλαδική απάντηση με όλους τους κοινωνικούς μας συμμάχους. 

    Όλοι μαζί όσοι είμαστε στο στόχαστρό τους  να ανατρέψουμε στην πράξη την αναμονή, τις αυταπάτες.  Έτσι απαντάμε στο στόχο τους, του "διαίρει και βασίλευε", δυναμώνοντας την ενότητά μας. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να μην ξεγελαστούν. Να κάνουμε ουσιαστικό βήμα στο δυνάμωμα της οργάνωσής μας και στην ανασυγκρότηση του λαϊκού κινήματος σε κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής.
     Με την κοινή δράση και πάλη μας ανοίγουμε το δρόμο για να φύγουν από τη μέση οι καπιταλιστές ιδιοκτήτες γης, αγροτικών εκμεταλλεύσεων, βιομηχανίας, μεταφορών, εμπορίου, να γίνει η ιδιοκτησία τους ιδιοκτησία του λαού, να μπει στον ενιαίο σχεδιασμό αξιοποίησής της, για να ωφελείται η συνεταιρισμένη αγροτιά. Για να μην είναι ατομική έγνοια οι καταστροφές, η δουλειά στο χωράφι, στο μαντρί, η αγορά των εφοδίων κ.ά. Έτσι θα γίνει ο λαός αφέντης του πλούτου που παράγει με τον ιδρώτα και το αίμα του.


   Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ


Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στην Έδεσσα  
ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις  για την Επέτειο απελευθέρωσης της Έδεσσας από τον Τουρκικό ζυγό την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015.
Στα πλαίσια της επίσκεψης του θα παραστεί στις 10:30 στην δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό της Άγιας Σκεπής, θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων της πόλης και θα παρακολουθήσει την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.
Στις 13:00 θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΑΛΦΑ στην Έδεσσα για να συναντηθεί-συζητήσει με πολίτες της περιοχής.
Στη συνέχεια θα συναντηθεί με φορείς από τον επαγγελματικό, αγροτοσυνεταιριστικό και αυτοδιοικητικό χώρο.

Για την πολιτική-προεκλογική επικοινωνία του ο κος Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επανέλθει στον νόμο μας σε μεταγενέστερο χρόνο.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...