Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΟΡΓΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Χιλιάδες γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείς, μαζί με παραγωγούς λαϊκών αγορών και ανθοκόμους, δίνουν δυναμικό «παρών» στη Θεσσαλονίκη.
Δυναμικό παρών δίνει ο αγροτικός κόσμος της χώρας στο συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των εγκαινίων της Agrotica στις επτά το απόγευμα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου. 
Χιλιάδες αγρότες έχουν συγκεντρωθεί από το μεσημέρι στην πλατεία της ΧΑΝΘ, όπου είναι έντονη και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.
Οι δρόμοι έξω από το χώρο της Helexpo έχουν κλείσει από τις 12.30 το μεσημέρι, ενώ έξω από το εκθεσιακό κέντρο οι αγρότες έχουν παρατάξει και τρακτέρ.
Η προσπάθεια των αγροτών να προσεγγίσουν με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα την πλατεία της ΧΑΝΘ, μπλοκαρίστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, διμοιρίες της αστυνομίας έχουν σταματήσει αγρότες με 160 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Στρατού με Γ΄Σεπτεμβρίου πριν το Βελλίδειο.

Στην Γ΄Σεπτεμβρίου βρίσκονται αγρότες από το μπλόκο των Πράσινων Φαναριών, και συγκεκριμένα, από Επανομή και Χαλκιδική. Οι αγρότες εξετάζουν αν θα αφήσουν να οχήματα στο σημείο και θα μεταβούν μόνοι τους στην πλατεία ΧΑΝΘ.  
Αγρότες από άλλους νομούς της Μακεδονίας προσέγγισαν γύρω στις 13.00 την πλατεία ΧΑΝΘ κρατώντας πανό και μαύρες σημαίες.

Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε η ρεπόρτερ μας Σταυρούλα Πουσίνη...





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...