Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Εσείς το τυλίγετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω;

Υπάρχουν αυτοί που τοποθετούν το χαρτί υγείας με την άκρη προς τα έξω. Κι υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν να το ξετυλίγουν αφού το έχουν βάλει πρώτα με την άκρη προς τα μέσα.

 Σίγουρα δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος στη διαδικασία ξετυλίγματος, ωστόσο σύμφωνα με τον Guardian, το πώς τελικά το κάνει ο καθένας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά του.

   Αν, λοιπόν, το ξετυλίγετε με την άκρη προς τα έξω, σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, είστε πολύ οργανωτικοί και πιθανότατα με πολλές προοπτικές μεγάλων επιτευγμάτων. 

  Αν πάλι η άκρη του χαρτιού υγείας είναι από τη μέσα πλευρά, είστε τύπος γενικά χαλαρός, αξιόπιστος και συνήθως αναζητάτε σχέσεις με γερά θεμέλια.

   Σε περίπτωση δε που το χαρτί υγείας και η εμφάνισή του δεν σας κάνουν ούτε κρύο ούτε ζέστη, αρκεί να είναι στη θέση του, τότε μάλλον στοχεύετε στην ελαχιστοποίηση των συγκρούσεων, εκτιμάτε την ευελιξία και σας αρέσει να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε περιπέτειες.
   Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Dr Gilda Carle, ειδική σε θέματα σχέσων όλων των ηλικιών.

    Σύμφωνα με παλιότερη έρευνα στις ΗΠΑ, ο τρόπος που τοποθετούμε το χαρτί υγείας λέει επίσης πολλά και για το εισόδημά μας.
 Όπως προκύπτει από την έρευνα, το 73% των ανθρώπων με εισόδημα κάτω των 20.000 δολαρίων το τυλίγουν συνήθως με την άκρη προς τα μέσα, ενώ το 60% όσων βγάζουν πάνω από 50.000 δολάρια το αντίθετο.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...