Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων: Κρύο, καταιγίδες, χιόνια
Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει από αύριο, Σάββατο ο καιρός και από τα δυτικά. Κύρια χαρακτηριστικά του νέου σκηνικού του καιρού όπως αυτό θα διαμορφωθεί θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις,  θυελλώδεις ανέμους, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές χιονοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά:

1. Αύριο Σάββατο (16-01-2016)

α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά, την Ηπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη  και κατά περιόδους στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, στην υπόλοιπη Στέρεά (από τις απογευματινές ώρες στην Αττική), την Εύβοια, στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας σε όλη την υπόλοιπη χώρα.
β. Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 8 και βαθμιαία στα ανατολικά 9 μποφόρ.
γ. Τοπικές χιονοπτώσεις αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά και σταδιακά στα ημιορεινά της ηπείρου, της δυτικής καικεντρικής Μακεδονίας, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και από τις βραδινές ώρες σε πεδινές περιοχές της υπόλοιπης Μακεδονίας και Θρακης.

2. Την Κυριακή (17-01-2016)

 
α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται αρχικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας γρήγορα όμως θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και κατά διαστήματα στο ιόνιο.

β. Οι άνεμοι σταδιακά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν από βόρειες διευθύνσεις και θα εξασθενήσουν.
γ. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινα του μεγαλύτερου μέρους της χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, και της Στερεάς. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν να σημειωθούν χιονοπτώσεις και στα πεδινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας και των νησιών του βορείου Αιγαίου.

3. τη Δευτέρα (18-01-2016)
 

α. Τοπικές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά-ημιορεινα καθώς και σε πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας, των Σποράδων, των νησιών του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν των Κυκλάδων και της Κρήτης.
β. Οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν στα πελάγη στα 8 μποφόρ.
γ. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά όπου τις νυχτερινές ώρες κατά
τόπους στα βόρεια θα είναι ισχυρός.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...