Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Τήρησαν την υπόσχεσή τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, οι οποίοι το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σωσάνδρας συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Νίκο Μήντση την επόμενη κιόλας μέρα από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά το μικρό ευτυχώς πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Νηπιαγωγείο από την υγρασία και για το οποίο όπως είπε ο Δήμαρχος θα αναζητηθεί άμεσα η καλύτερη δυνατή λύση.
Την ίδια στιγμή, διαπίστωσε από κοντά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο Δημοτικό Σχολείο και αφορούν στην συντήρηση και μικροεπισκευή της στέγης, στις επεμβάσεις στον αύλειο χώρο, καθώς επίσης και στην προμήθεια υλικών για την καλωδίωση του δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Τόσο ο κ. Μπίνος και ο κ. Γεωργίου, όσο και ο Πρόεδρος κ. Μήντσης συμφώνησαν ότι υπάρχει μία εποικοδομητική συνεργασία η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά με στόχο την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων ζητημάτων που αφορούν στην Τοπική Κοινότητα Σωσάνδρας.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...