Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ "VALNIVURA" ΤΗΣ BJORK

Νέο CD της Bjork «Vulnicura: The Acoustic Version». Τραγουδάει μόνο με ακουστικά έγχορδα [εικόνες]
Κυκλοφορεί άμεσα και είναι η ακουστική εκδοχή του περίφημου Valnicura, το οποίο είχε βγει στις αρχές του 2015. 
Πιο παράξενο, πιο ιδιαίτερο, μόνο με έγχορδα, ακουστικά όργανα. Φαντάζεστε περί τίνος θα πρόκειται. Αν σας αρέσει η Bjork θα το λατρέψετε μάλλον. Αν όχι, μην το ακούσετε καν. 
Ωστόσο η Ισλανδή μουσικός αξίζει καλλιτεχνικά ιδιαίτερης μνείας, καθώς πειραματίζεται πολύ θαρραλέα με τη μουσική και τους ήχους. Και όσον αφορά αυτή την εκδοχή του Valnicura η ίδια έγραψε στη σελίδα της στο facebook: «Ενώ δούλευα το πρώτο Vulnicura ένιωσα πως ήταν κάπως σαν μαγεία μουσικά και πνευματικά το να ενώνεις ηλεκτρονικά και ακουστικά όργανα με έναν σχεδόν ρομαντικό τρόπο - για να αποδείξεις ότι μπορούν να συνυπάρξουν!
»Αλλά καθώς προχωρούσε η δουλειά αισθάνθηκα κατά κάποιον τρόπο για πρώτη φορά ότι αυτό του άλμπουμ θα μπορούσε να έχει και άλλη μια εκδοχή: μια αποκάλυψη. Να υπάρχουν μόνο τα ακουστικά όργανα, έτσι, για όσους θέλουν να μπουν ακόμη πιο βαθιά μέσα στην ξύλινη διαχρονική πλευρά αυτής της μουσικής. Χωρίς τέκνο».
Για τους μοντέρνους ρομαντικούς λοιπόν, για εκείνους που θέλουν να ακούσουν μια άλλη εκδοχή της Bjork, για εκείνους που λατρεύουν τα ακουστικά έγχορδα, για όσους θέλουν το πείραμα με τη μουσική να μη σταματήσει ποτέ «Valnicura: The Acoustic Version». Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.


Πηγή: www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...