Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΕΣ 2014 - 2020


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Το δίπολο τουρισμός – πολιτισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Π.Ε. Πέλλας

Ανακοίνωση της Π.Ε. Πέλλας για την προκήρυξη του προγράμματος ενίσχυσης μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων από το ΣΕΣ 2014 - 2020


Πρόγραμμα του ΣΕΣ 2014 - 2020 που αφορά την "Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών" και περιλαμβάνεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επανεκκίνηση» ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η χρηματοδότηση αφορά 131 δραστηριότητες του τουριστικού κλάδου με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών τους για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Στο περιθώριο της δημοσιοποίησης των ενισχύσεων του ΣΕΣ 2014 – 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι «οι ευκαιρίες επιδότησης που παρουσιάζονται για τις τουριστικές επιχειρήσεις της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι μοναδικές. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο μπορούν να συμμετέχουν ανάλογα με τα επενδυτικά τους σχέδια και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει το πρόγραμμα. Ο τουρισμός μαζί με τον πολιτισμό αποτελούν θεμέλιο λίθο του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Έτσι, καλούμε λοιπόν όλους τους επιχειρηματίες να διεκδικήσουν χρηματοδοτικούς πόρους από το ΣΕΣ για την στήριξη της βιωσιμότητας της επιχείρησής τους και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της περιοχής μας».


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=2784

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...