Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ

Αντιδρούν στα Γιαννιτσά για το κέντρο προσφύγων -Φωτιά χθες στο στρατόπεδο που έχει επιλεγεί
Ενάντια στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στα Γιαννιτσά είναι το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και κάτοικοι της περιοχής.
Και σήμερα έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση κατοίκων ενάντια στη δημιουργία του κέντρου, εν την Παρασκευή το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πέλλας αποφάσισε να στείλει άμεσα αντιπροσωπεία στους αρμόδιους υπουργούς «προκειμένου να εξηγήσει ότι είναι εντελώς λανθασμένη η απόφαση να στηθεί μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών ένα χωριό τεσσάρων και πέντε χιλιάδων μεταναστών», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα, αποφάσισε την περιφρούρηση του στρατοπέδου Φιλιππάκου, μέρος του οποίου χρησιμοποιεί και ο Δήμος Πέλλας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στα μαγειρεία του εν λόγω στρατοπέδου, η οποία δεν πήρε έκταση.
«Δυστυχώς η κατάσταση δεν ελέγχθηκε απόλυτα με αποτέλεσμα να καταστραφεί από φωτιά η στέγη ενός κτιρίου του στρατοπέδου, το οποίο είναι μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της πόλης. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια έχει στόχο να αμαυρώσει την εικόνα του Δήμου και να ακυρώσει την ειρηνική διαμαρτυρία των δημοτών. Κάποιοι επιχειρούν να προσβάλουν την ιστορία, τον πολιτισμό, την ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης μιας ολόκληρης κοινωνίας. Δεν θα τους αφήσουμε», ανέφερε σε ανακοίνωση ο δήμος Πέλλας.
Φωτογραφία: nantiareport.wordpress.com


Πηγή: /www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...