Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΄΄ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ΄΄ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Τα ποδοσφαιρικά σωματεία επιτελούν κοινωνικό έργο

Επίσκεψη του ποδοσφαιρικού σωματείου «Ελπίδα Έδεσσας» στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Πρόεδρος Λεωνίδας Τούσιας και αντιπροσωπεία των παικτών του ποδοσφαιρικού σωματείου «Ελπίδα Έδεσσας».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το σωματείο της Έδεσσας καθώς και οι εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, είχε εγκάρδια συνομιλία με όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι του προσέφεραν ένα ημερολόγιο της ομάδας. Επίσης, ευχήθηκε επιτυχίες στην ομάδα και, στον Πρόεδρο, καλή δύναμη στο έργο του.


Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Το σωματείο της ΄΄Ελπίδας΄΄ είναι ένα ιστορικό σωματείο με πλούσια ιστορία, το οποίο έχει προσφέρει επιτυχίες στο ποδόσφαιρο της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής. Σημαντική είναι η προετοιμασία που γίνεται και στις ακαδημίες του συλλόγου. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο κ. Τούσια και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη δουλειά που κάνουν και κρατάνε ψηλά τη σημαία της ομάδας. Όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Πέλλας, που, υπό αντίξοες συνθήκες λειτουργούν και σημειώνουν επιτυχίες, επιτελούν κοινωνικό έργο μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες του αθλητισμού γενικότερα στα μικρά παιδιά τα οποία κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και παίζουν ποδόσφαιρο».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...