Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ "ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"


Στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Σαββίδη και κ. Χρήστο Μπάτση. Εκεί συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Στίβου «Ίκαρος Αλμωπίας» κ. Χρήστο Χατζηγιαννίδη.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν κάποια σημαντικά ζητήματα που αφορούν σε παρεμβάσεις στον χώρο του σταδίου, ενόψει των μαθητικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες αλλά και γενικότερα για την εύρυθμη λειτουργία του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηγιαννίδης έθεσε στον Δήμαρχο κάποια προβλήματα που υπάρχουν, με τον Δήμαρχο να δηλώνει ότι δρομολογούνται άμεσα κάποιες παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του σταδίου καθώς όπως είπε η εικόνα που αντικρίζει δεν είναι αυτή που θα έπρεπε και οφείλεται στο ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν έγινε καμία ουσιαστική παρέμβαση.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος μπήκε στο κλειστό γυμναστήριο που υπάρχει στην έκταση του σταδίου και το οποίο έχει παραχωρηθεί προς χρήση στην Ακαδημία Στίβου «Ίκαρος Αλμωπίας». Εκεί είδε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί και άκουσε από τον υπεύθυνο κ. Χατζηγιαννίδη τους προβληματισμούς που υπάρχουν σχετικά με την λειτουργία του. Ο Δήμαρχος τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας, με στόχο την λειτουργικότητα αυτού του χώρου, ώστε να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν πραγματικά τις υπηρεσίες του. Όπως είπε, όλα αυτά θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα με έναν και μόνο στόχο: Τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες για όλους τους δημότες της Αλμωπίας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...