Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ GREKLAND PANORAMA ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ



Στη διεθνή έκθεση τουρισμού GREKLAND PANORAMA συμμετείχε η Π.Ε. Πέλλας


Με επιτυχία «στέφθηκε» η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού GREKLAND PANORAMA η οποία πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη, το διάστημα 13-14 Φεβρουαρίου. Στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού όπου συμμετείχε η Περιφέρεια, η Πέλλα εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της Π.Κ.Μ. κ. Δημήτρη Τσουφλίδη.

Ο κ. Τσουφλίδης είχε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με φορείς τουρισμού και εκπροσώπους επαγγελματιών του κλάδου για το τουριστικό προϊόν της Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, ο εκπρόσωπος της Π.Ε. Πέλλας χάρισε στους επίσημους επισκέπτες που παραβρέθηκαν στο περίπτερο ένα λεύκωμα της Πέλλας, ενώ, απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και να γνωρίσουν από κοντά τα σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με το  περίπτερο και το έντυπο τουριστικό υλικό για την ενημέρωση του κοινού. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όπου οι ενδιαφερόμενοι συνέλεξαν πληροφορίες για το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας.

Μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο της Π.Κ.Μ. ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σουηδίας και Πάσης Σκανδιναβίας κ.κ. Κλεόπας, η Διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. τη Σουηδία Σταυρούλα Σκαλτσή καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη.

Επόμενη παρουσία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα είναι σε δύο διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στο Βερολίνο και στη Μόσχα, 9-13/3 και 23-26/3 αντίστοιχα.


Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς τουρισμού η Π.Ε. Πέλλας έχει στείλει σχετική ενημερωτική επιστολή για τη συμμετοχή των επαγγελματιών και όχι μόνο, του τουριστικού κλάδου στις παραπάνω εκθέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 23813 – 51386 (κ. Γιάννης Τσίκος) και 23813 – 51204 (κ. Αναστασία Μπιρόζη) για περισσότερες πληροφορίες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...