Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ



Αριδαία, 26/3/2016

ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

Την ανάδειξη της δυναμικής του θερμαλισμού στον τουρισμό αλλά και τις ευεργετικές επιδράσεις της υδροθεραπείας στους πολίτες ανέδειξε η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος να προβάλλει τις Ιαματικές Πηγές σε ειδικό περίπτερο στην Πλατεία Συντάγματος στις 22 Μαρτίου. Η εκδήλωση του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.
Στην παραπάνω δράση συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ Αλμωπίας, όπου προβλήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η περιοχή μας. Συγκεκριμένα, πολύς κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις ομορφιές του τόπου μας και για τις δυνατότητες που μπορεί να έχει ο κάθε επισκέπτης. Τα Λουτρά εκπροσώπησαν ο Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Χρήστος Δήμτσης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Σάνια Πέγιου και κ. Μελπωμένη Μπουρνάζη.
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας επισκεπτόμενος το περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, σημείωσε ότι με τις ιαματικές πηγές δύναται να εξευρεθούν σημαντικά έσοδα για την ελληνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες.
Παράλληλα, το περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης, ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, η Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Σερρων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναστάσιος Πρατσόλης, ο Βουλευτής Σερρών ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών του Ποταμιού κ. Γιώργος Αμυράς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...