Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ σε απόγνωση, γιατί δεν βρίσκει κόκκορα να ζευγαρώσει με τις κότες του πάει στον ειδικό έμπορο κοκοροπώλη.
- "Θέλω τον πιό καλό σου κόκκορα. Οι κότες μου είναι πολύ σεξουάλες και δεν πάνε μ' όποιον-όποιον, κάτι σε Μπραντ Πιτ, σε Τζωρτζ Κλούνει, Τζουντ Λό..." Χωρίς πολλά λόγια ο έμπορος του δείχνει τον ποιό super-duper κόκκορα. - "Αυτός είναι! Τον έχω στο κλουβί 3 μήνες τώρα γιατί δεν τον παίρνει κανένας." - "Και γιατί παρακαλω?" ρωτάει ο φίλος μας - "Είναι πολύ "κοκκορας", και όλοι παραπονιούνται οτι οι κότες τους "τα φτύνουν" από το πολύ βάτεμα!" - "Αυτόν θα πάρω!" Λέει ο πτηνοτρόφος και βουρ για το κτήμα. Χωρίς κωλυσιεργείες, φτάνει στο κτήμα και αμολάει τον κόκκορα στο κοτέτσι. Ο κόκκορας κοντοστέκεται, τινάζει το λυρί του με περηφάνεια και φουσκώνει το φτέρωμά του για να δείξει την πραμάτεια του. Μόλις βλέπουν οι κότες αυτό το αρσενικό, αρχίζουν σαν τρελές να τον κυνηγάνε. Πέφτουν απάνω του και τον αρχίζουν στα προκαταρκτικά. Ε, φυσικό ήταν ο κοκκορίκος να τα παίξει με τόσο πλήθος. Ο πτηνοτρόφος δεν πίστευε στα μάτια του. - "Πάει το καμάρι μου! Πάει ο παιχταράς μου! μου τον φάγατε λυσσάρες!!!" Έτσι, παίρνει τον ημιθανόντα κόκκορα παραμάσχλα και πάει πίσω στον έμπορο για να κάνει τα ανάλογα παράπονα. - "Βρε άνθρωπε τι μου έδωσες? Κοίτα πως τον καταντήσανε... και δουλειά δεν έκανε. Τα λεφτά μου πίσω" - "Α, εσύ είσαι ιδιάζουσα περίπτωση" λέει ο έμπορος. "Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν έχω και άλλη επιλογή. Θα σου δώσω τον Αφρικάνο!" λέει με δυσταγμό, και του δείχνει έναν κοκκορίκο μικρούλη, μπασμένο, που του έλειπαν τα μισά του φτερά. - "Ρε συ, κόκκορα θέλω, όχι μαδημένο ξεσκονόπανο" του λέει ο πτηνοτρόφος. - "Πάρτον, κι άμα δεν σου κάνει φέρτον πίσω να σου δώσω τα χρήματά σου." Βουτάει τον "Αφρικάνο" (τρομάρα του) ο πτηνοτρόφος και πάει πίσω στο κτήμα. Τον κοιτάζει στα μάτια σα να τον έβλεπε για τελευταία φορά, και τον αμολάει στο κοτέτσι. Ο Αφρικάνος κοντοστέκεται, κοιτάει δεξιά, κοιτάει αριστερά και παρατηρεί το χώρο. Οι κότες ούτε που γύρισαν να τον κοιτάξουν! Ο πτηνοτρόφος έχει αρχίσει να απογοητεύεται, όταν ξαφνικά, με μια γρήγορη κίνηση αιφνιδιασμού, ο Αφρικάνος αρχίζει να βατεύει τις κότες σαν τρελός! Η μία μετά την άλλη οι κότες φεύγανε κακαρίζοντας ηδονικά και γεμάτες έκπληξη από το νέο αυτό φρούτο. 1,2,3,5... 10... 20 κότες, ασταμάτητος ο Αφρικάνος. Μόλις τέλειωσαν οι κότες, αρχίζει να κυνηγάει πρόβατα, γουρούνια, σκυλιά, γάτες, ότι υπήρχε στο αγρόκτημα το είχε καβαλήσει ο Αφρικάνος. "Μωρέ! Τι είναι τούτο!" σκέφτεται ο πτηνοτρόφος. "Γυναίκα! Γρήγορα. Μπες μες στο σπίτι και κλειδαμπαρώσου! Εγώ θα πάω να κρυφτώ στο υπόγειο!" φωνάζει. Και πριν καλά-καλά τελειώσει τη φράση του, τέζα ο Αφρικάνος! Έπεσε ξερός στο χώμα. "Αμάν! Πάει. Τα κακκάρωσε" σκέφτηκε ο πτηνοτρόφος και πλησίασε. Σκύβει να δει τον κόκκορα αν ανασαίνει ακόμη και ξαφνικά, ευτυχία! είναι ζωνταντός! Ανοίγει το ένα μάτι ο κόκκορας και λέει στον πτηνοτρόφο κοιτάζοντας τον ουρανό: "Φύγε ρε μαλάκα απο εδώ... μου τρομάζεις τα όρνεα"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...