Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

EDITORS, JAMES, MUSE ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Editors, James και Muse – Τα 3 πρώτα σούπερ ονόματα που θα έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι [εικόνες, πρόγραμμα]
Θα δώσουν συναυλίες στο πλαίσιο του Eject Festival στις 08/07 και στις 23/07 στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Η προπώληση άρχισε. 
1. EDITORS 
To EJEKT Festival 2016, το μεγάλο open-air φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού,που κλείνει φέτος 12 χρόνια, υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής της εποχής μας. 
Οι Editors επιστρέφουν στη σκηνή του EJEKT Festival 2016, στις 8 Ιουλίου. Η σαγηνευτική φωνή του Τom Smith θα γεμίσει ξανά την Πλατεία Νερού, τον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. 
2. JAMES
Οι James είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα εμφανιστεί την πρώτη ημέρα του EJEKT Festival 2016, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, μαζί με τους Editors. Τέσσερα χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα line-ups της ιστορίας του EJEKT Festival, οι James επιστρέφουν στην Πλατεία Νερού για να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό άλλη μια αξέχαστη εμφάνιση. 
Οι James θα έρθουν στην Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας με αφορμή τον νέο τους δίσκο Girl At The End Of The World, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου. Πέρα από κομμάτια του νέου δίσκου, το setlist της εμφάνισής τους στο EJEKT Festival 2016 θα περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους. Η εμφάνισή των James EJEKT Festival 2016 θα είναι η μοναδική στη χώρα μας για τη φετινή χρονιά.
3. MUSE 
To EJEKT Festival 2016 υποδέχεται το κορυφαίο ροκ συγκρότημα. Οι Muse θα είναι οι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Στο απόγειο της καριέρας τους κι έχοντας μόλις κερδίσει το βραβείο Grammy για το καλύτερο rock album της χρονιάς (Drones), οι Muse έρχονται ξανά στην Ελλάδα. 
Ο Matt Bellamy, o Chris Wolstenholme και ο Dominic Howard θα βρεθούν στη σκηνή του EJEKT Festival 2016 στο πλαίσιο της Drones World Tour για να μας παρουσιάσουν το καθηλωτικό live show τους που έχει αποθεωθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη. Το εντυπωσιακό setlist της Drones World Tour ξεπερνάει τις δύο ώρες και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, στη διάρκεια της οποίας έχουν πουλήσει πάνω από 20.000.000 δίσκους, έχουν φτάσει με 5 διαφορετικούς δίσκους στο Νο1 των charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δει πολλά άλμπουμ και σινγκλ τους να γίνονται πλατινένια και χρυσά σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (Grammy, Brit, MTV, Kerrang!, NME, Q, Ivor Novello, κλπ). 
Eject Festival
Εισιτήρια Πρώτη Μέρα: early bird (30 ευρώ), VIP early bird (45 ευρώ)
Εισιτήρια Δεύτερη Μέρα: early bird (40 ευρώ), VIP early bird (70 ευρώ).
Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι ξεχωριστά και αφορούν μόνο την ημέρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.
Προπώληση: www.viva.gr, Public, SevenSpots, Ιανός
Πληροφορίες: www.ejekt.gr, τηλ. 210 9636489


Πηγή: www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...