Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΒΑΖΕΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ LASER



       Ανώδυνα, αναίμακτα ,  χωρίς να μένουν υπολείμματα χρωμάτων, ουλές και σημάδια αφαιρούνται πλέον τα τατουάζ  με το νέας γενιάς laser Q-switched!
Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό συγκριτικά με τις μέχρι σήμερα μεθόδους αφαίρεσης. Το γεγονός αυτό έχει αυξήσει κατακόρυφα την ζήτηση από άτομα που θέλουν να απαλλαγούν από τα τατουάζ.
«Το laser Q-switchedείναι η πλέον ελάχιστα τραυματική και αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ που δεν αφήνει χρώματα, σημάδια και ουλές, ενώ δεν προκαλεί έγκαυμα. Η ενέργειά του απορροφάται επιλεκτικά από τη χρωστική  ουσία του τατουάζ αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς » αναφέρει η διαπρεπής δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, γ. γ της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων.

Κατά τη διαδικασία της αφαίρεσης του τατουάζ, σύμφωνα με την Δρ Τσιατούρα  «το λέιζερ κατακερματίζει τους κόκκους της χρωστικής  ουσίας σε πολύ μικρά τεμαχίδια, τα οποία ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως ξένο σώμα και τα αποβάλλει σταδιακά».
Η μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ με laser Q-switchedείναι ελάχιστα τραυματική και ανώδυνη καθώς πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Για βέλτιστα αποτελέσματα απαιτείται αριθμός συνεδριών που διαφέρει ανά περίπτωση. Συγκεκριμένα, oαριθμός των συνεδριών που απαιτείται για την εξάλειψη ενός τατουάζ εξαρτάται από παράγοντες όπως:
  • Το μέγεθος  (έκταση) του τατουάζ
  • Το βάθος που έχει διεισδύσει η χρωστική ουσία
  • Το είδος  και την ποσότητα  της χρωστικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε
  • Αν το tattooεφαρμόστηκε από επαγγελματία
  • Τον φωτότυπο του δέρματος
Η κάθε συνεδρία επαναλαμβάνεται ανά 3 με 6 εβδομάδες. Μετά την αφαίρεση του τατουάζ  προτείνεται εφαρμογή αντηλιακής και αναπλαστικής κρέμας στην περιοχή. 
 
                      ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Την τελευταία εικοσαετία τα τατουάζ έχουν γίνει μόδα και εκατομμύρια -  ανεξαρτήτου ηλικίας - άνθρωποι ανά τον κόσμο τα προτιμούν. Όταν ωστόσο οι λόγοι που οδήγησαν στο  “χτύπημα” ενός τατουάζ  εκλείπουν, εμφανίζεται η επιθυμία για οριστική απαλλαγή. Όπως δείχνουν και  μελέτες (π.χ. TheSocialScienceJournal, 2014)    όταν  κάποιος νιώθει στιγματισμένος λόγω ενός   ή περισσότερων τατουάζ  που φέρει και εκλείπουν τα κίνητρα που  οδήγησαν στο “χτύπημα” τατουάζ, η επιθυμία για απαλλαγή από το τατουάζ είναι έντονη.   

Η αφαίρεση ενός τατουάζ μέχρι σήμερα δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Στη μάχη για την αφαίρεση ενός τατουάζ, επιστρατεύτηκαν μέθοδοι όπως η χειρουργική αφαίρεση, η μικροδερμοαπόξεση, το χημικό πίλινγκ και  η κρυοθεραπεία.
 «Καμία από τις μεθόδους αυτές δεν είχε το αποτέλεσμα που έχει η αφαίρεση με το νέας γενιάς laser Q-switched, καθώς αυτές οι μέθοδοι δεν προσφέρουν καλό αποχρωματισμό, ενώ συχνά αφήνουν ουλές και σημάδια» καταλήγει η δερματολόγος Δρ Τσιατούρα.
Όσοι, παρόλα αυτά,  επιθυμούν να “χτυπήσουν” τατουάζ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
  •  Τα μελάνια που περιέχουν διοξείδιο του τιτανίου και του σιδήρου δύσκολα αποχρωματίζονται
  • Τα χρώματα που φεύγουν πιο εύκολα είναι το μαύρο, το μπλε, το πράσινο
  • Χρώματα όπως κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, ανοιχτό πράσινο και λευκό είναι πιο δύσκολα στην αφαίρεσή τους.Το ίδιο ισχύει και για τα φωσφοριζέ και παστέλ χρώματα.
 
 

www.cosmeticdermamedicine.gr, τηλ. (+30) 210 6980451

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...