Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ;



Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πηγές μας, ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ περνάει στα χέρια πασίγνωστου ποδοσφαιρικού παράγοντα της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να επενδύσει πολλά χρήματα για να δημιουργήσει μια ομάδα πρότυπο, στοχεύοντας να την αναδείξει μέσα σε λίγα χρόνια σαν μια από τις καλύτερες της Ελλάδας.
Ήδη οι πρώτες επαφές των δικηγόρων του με το δ.σ. της ακριτικής ομάδας έγιναν σε μυστικό δείπνο σε ταβέρνα του Λουτρακίου, ενώ απομένουν μόνο οι υπογραφές για την παραχώρηση του ΑΦΜ του συλλόγου και τα συμβόλαια για επαγγελματική αμοιβή των ποδοσφαιριστών, ήδη έχουν προεγκριθεί.
Οι πηγές μας αναφέρουν την πρόθεση του εκατομμυριούχου παράγοντα για τη δημιουργία νέου γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην περιοχή του ελικοδρομίου, με βοηθητικούς χώρους, προπονητικό κέντρο, κλειστή σκεπασμένη κερκίδα και πολλές περιβαλλοντολογικές παρεμβάσεις.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...