Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ


Πρόσκληση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για Ανοικτή Διαβούλευση με θέμα την διαχείριση της στάθμης, προστασία και αξιοποίηση της λίμνης Βεγορίτιδας

Δεδομένης της συνεχιζόμενης ανόδου της στάθμης της Λίμνης Βεγορίτιδας και της ανάγκης για συντονισμό των ενεργειών και μέτρων διαχείρισης σε τοπικό και διαπεριφερειακό επίπεδο, με την ευρύτερη δυνατή κοινωνική συμμετοχή και συναίνεση, προσκαλώ όλους τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων, την κοινωνία των πολιτών και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη σε Ανοικτή Διαβούλευση με θέμα τη διαχείριση της στάθμης, προστασία και αξιοποίηση της λίμνης Βεγορίτιδας.

Η Ανοικτή Διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016 και ώρα 12.00 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου (5ος όροφος).

Στόχος της συνάντησης είναι να εξεταστεί η υφιστάμενη κατάσταση και να δρομολογηθούν οι κατάλληλες ενέργειες και δράσεις για τη διαχείριση της στάθμης της λίμνης Βεγορίτιδας. Δηλαδή σύμφωνα με τις αρχές της Αειφόρου Ανάπτυξης, με περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια και λαμβάνοντας υπόψη της ανάγκες της παρούσας και των μελλοντικών γενιών.

Η διαβούλευση οργανώνεται μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι, σε τοπικό και διαπεριφερειακό επίπεδο, μπορούμε να δράσουμε «με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για τη διασφάλιση της ορθολογικής διαχείρισης της λίμνης».

Η συμμετοχή εκπροσώπων όλων των συναρμόδιων αρχών και φορέων και της κοινωνίας των πολιτών είναι υψίστης σημασίας προκειμένου να υιοθετηθεί ένα πλαίσιο αρχών για την εφαρμογή των ενδεδειγμένων δράσεων διαχείρισης στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας.


    Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...