Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ



Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Προστασία των καταναλωτών ιδιαίτερα ενόψει της Πασχαλινής περιόδου

Εντολή Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στις αρμόδιες υπηρεσίες να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους στην τοπική αγορά

Ενόψει της Πασχαλινής περιόδου και με βάση την εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (ΑΔΑ: ΩΗΒΟ4653Ο7-ΦΘΩ) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης έδωσε εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων στην τοπική αγορά.


 «Η αυξημένη ζήτηση αγαθών και η προμήθεια από τους καταναλωτές, ευπαθών προϊόντων, όπως για παράδειγμα το κρέας κατά την Πασχαλινή περίοδο δίνουν την ευκαιρία σε διάφορους επιτήδειους εμπόρους, θεσμικούς παράγοντες και επαγγελματίες της αγοράς να κινηθούν έξω από τα θεμιτά πλαίσια του ανταγωνισμού. Για το λόγο αυτό έδωσα εντολή στην αρμόδια Διεύθυνση Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στην τοπική αγορά. Η προστασία των καταναλωτών και η αποφυγή περιστατικών παρεμπορίου, φοροδιαφυγής και γενικότερης εκμετάλλευσης των πολιτών της Πέλλας είναι σημαντική προτεραιότητά μας. Τυχόν παραβατικές συμπεριφορές θα εντοπιστούν, θα καταγραφούν και θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...