Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Ξεκινά η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Έδεσσας


Γιάννης Σηφάκης :  Ξεκινά η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Έδεσσας 
Δήλωση βουλευτή Γιάννη Σηφάκη : 
«Αισθάνομαι δικαιωμένος.  Η επιμονή και η αποφασιστικότητα στην εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών φέρνουν αποτελέσματα»
Εκδόθηκαν οι Υπουργικές αποφάσεις των Αν.Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη
 Η κυβέρνηση στηρίξει έμπρακτα την δημόσια υγεία και αντιμετωπίζει αποφασιστικά την διαπλοκή. Μετά πολλά χρόνια αδράνειας και διαπλοκής των προηγούμενων κυβερνήσεων  η σημερινή κυβέρνηση επέλυσε το πρόβλημα της μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Να σημειωθεί ότι με επιμονή του βουλευτή αντιμετωπίστηκαν πλείστα όσα γραφειοκρατικά εμπόδια και παθογένειες της δημόσιας διοίκησης.
 Ακόμη πρέπει να τονιστεί η σημαντική συμβολή του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης για την προώθηση του θέματος. Η μελέτη για να προχωρήσουν γρήγορα οι εγκρίσεις έγιναν αφιλοκερδώς από τον αείμνηστο Μάνθο Τόλη και τον Σωκράτη Παυλίδη , Μηχανολόγο Μηχανικό με την σύμπραξη του βουλευτή με την ιδιότητα του ως μηχανικού. Ελέγχθηκαν και υπογράφηκαν από μηχανικούς του Δήμου Έδεσσας (μετά από εντολή του δημάρχου Τάκη Γιάννου) και η μελέτη μετά από απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου εγκρίθηκε από τον ΥΠΕάρχη Γιώργο Κύρκο.  
Ο βουλευτής ευχαριστεί τον  Αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη για την αποφασιστικότητα του και την άριστη συνεργασία, τον προσωρινό Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρήστο Κοντοβίτση και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την πολύ καλή συνεργασία και άμεση ανταπόκριση τους στην έκδοση των αναγκαίων αποφάσεων.
Το έργο θα δημοπρατηθεί αμέσως με φορέα το Νοσοκομείο Πέλλας και επίβλεψη από τον Δήμο Έδεσσας.
Ο βουλευτής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό και για άλλα θέματα υγείας την Κυριακή 17.04.2016 στην Έδεσσα. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...