Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ "ΚΟΥΚΟΥΡΟΥ"


Την πρώτη του εξόρμηση πραγματοποιεί ο Ορειβατικός-περιηγητικός σύλλογος Προμάχων "ΚΟΥΚΟΥΡΟΥ" το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου.

Είναι μια ανεπίσημη πρωτιά, που σκοπό έχει την γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του, παλαιών και νέων, στο νέο ξεκίνημα, που με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό οργάνωσαν τα φιλόδοξα στελέχη του.

Στην πορεία αυτή, που ο βαθμός δυσκολίας είναι εύκολος και θα έχει προορισμό την κορυφή της Μπάϊνας και θα περιλαμβάνει χαλαρή βάδιση μέσω του παλιού λατομείου, στα ειδυλλιακά τοπία της περιοχής με τις εξαιρετικές εναλλαγές της φύσης, εκτός από τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου, μπορούν να ενσωματωθούν και όλοι όσοι το επιθυμούν, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Απαραίτητος ατομικός εξοπλισμός, ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια, νερό, κάποια ξηρά τροφή, καπέλο και φυσικά καλή διάθεση και αγάπη για τον τόπο.

Η πορεία θα ξεκινήσει από τα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του χωριού στις 9.00 π.μ. του Μ. Σαββάτου.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του προέδρου Αλέξανδρου Νάνου (Μητσιμπόνα) 693 252 7130 καθώς και στα "Προμαχιώτικα Νέα" που στηρίζουν τη νέα αυτή προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις.




             ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ "ΜΠΑΪΝΑ"

Ημερομηνία εξόρμησης: Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου.
Ώρα αναχώρησης: 09.00 π.μ.
Αφετηρία: Πλατεία Προμάχων
Προορισμός: Κορυφή Μπάϊνας
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη
Τηλ. επικοινωνίας: 693 252 7130

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...