Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

2o Πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και χορού από τον Φ.Σ. Έδεσσας "Μέγας Αλέξανδρος"



2o Πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και χορού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2o Πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και χορού παιδικών και εφηβικών τμημάτων, που διοργάνωσε ο Φ.Σ.Ε. Μέγας Αλέξανδρος.
Μαζί με τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Φ.Σ.Ε. Μ.Αλέξανδρος συμμετείχαν:
Το Σάββατο 14 Μαΐου: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ν.Ημαθίας, Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Άμμου Βέροιας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργων «Η Κατράνιτσα», Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κοζιάνη», Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Αθανασίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ρόδων.
Την Κυριακή 15 Μαΐου: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου Θεσσαλονίκης, Όμιλος για την προστασία και προβολή του εθίμου «Γενίτσαροι και Μπούλες», Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου-Λιανοβεργίου «Ο Φίλιππος», Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας.
Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα με την παρουσία τους τις δυο ημέρες του φεστιβάλ μεγάλωσαν την ελπίδα ότι η παράδοση του τόπου μας είναι ζωντανή και έχει άξιους συνεχιστές. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, με το χειροκρότημα να ηχεί ακόμη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στη σημαντική αυτή διοργάνωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...