Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πράξη “Bee-conomy” στο Δήμο Αλμωπίας



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πράξη “Bee-conomy” στο Δήμο Αλμωπίας. Με στόχο την στήριξη της οικονομίας των μελισσοκομικών προϊόντων στην Αλμωπία, η πράξη έρχεται να συνεισφέρει με μια σειρά ενεργειών για την πιστοποίηση της ποιότητας τους (όπως η πιστοποίηση γεωγραφικής προέλευσης) και τη δημιουργία τοπικής ταυτότητας  προώθησης. Παράλληλα, θα υλοποιηθούν δράσεις εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και η ανάπτυξη εμπορικών εργαλείων με τη βοήθεια του διαδικτύου, η συμμετοχή σε έκθεση προώθησης προϊόντων και το κάλεσμα προς στοχευμένο αγοραστικό κοινό. 
Οι δράσεις εκπαίδευσης θα υλοποιηθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένη και εξοπλισμένη αίθουσα στο Δημοτικό Κατάστημα Εξαπλατάνου. Είκοσι πέντε επαγγελματίες μελισσοκόμοι και είκοσι πέντε αρχάριοι θα επιλεγούν μετά από ανοιχτή πρόσκληση. Σε όλους θα δοθεί δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό,ενώ για δέκα επαγγελματίες θα δημιουργηθεί σελίδα ψηφιακής πώλησης και προώθησης των προϊόντων τους.  
Η πρόσκληση πρόκειται να δημοσιευθεί τις ερχόμενες μέρες στην επίσημη σελίδα του Δήμου Αλμωπίας, και στην ιστοσελίδα της πράξης www.bee-conomy.eu

Η πράξη “Bee-conomy” χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας “Ελλάδα- πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013”. 

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...