Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ



Αριδαία, 10/5/2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Επειδή αυτό που μετράει στην πολιτική είναι το αποτέλεσμα, η Δημοτική Αρχή δίνει λύσεις σε χρόνια ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας σε κάθε γωνιά του Δήμου Αλμωπίας. Οι επισκέψεις του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου στις τοπικές κοινότητες, δεν μένουν μόνο στα λόγια και στις υποσχέσεις αλλά αποφέρουν αποτελέσματα.
Αυτή τη φορά, υλοποιήθηκε μια παρέμβαση ουσίας στην Κορυφή, για την οποία είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του στο χωριό. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο αλλά και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Ρώσση, επισκευάστηκε ένα τμήμα του οδικού δικτύου εντός του ορεινού οικισμού που εξυπηρετεί πολλούς κατοίκους τόσο στις αγροτικές εργασίες τους όσο και να πάνε στα σπίτια τους, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει και στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής. Παράλληλα, θα συντηρηθούν και άλλα τμήματα του οδικού δικτύου εντός του 2016.
Η παραπάνω παρέμβαση εντάσσεται στο τεχνικό πρόγραμμα του 2015 και το κόστος τους ανέρχεται στις 6.000 ευρώ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...