Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Γιάννης Σηφάκης - Να δηλώσουν οι αγρότες τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια - Έχει ετοιμαστεί η τροπολογία για την μετακίνηση των εκτιμητών του ΕΛΓΑ



Γιάννης Σηφάκης:  Να δηλώσουν οι αγρότες τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια. Έτοιμη τροπολογία που θα αντιμετωπίζει τις μετακινήσεις των εκτιμητών του ΕΛΓΑ

Μετά από επικοινωνία του βουλευτή με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και την Προϊσταμένη του Περιφερειακού καταστήματος Βέροιας του Οργανισμού όσον αφορά τις σημαντικές ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια σε διάφορες περιοχές της Πέλλας αποφασίστηκε να δηλώσουν άμεσα και κανονικά τις ζημιές οι αγρότες ( αναγνωρίζεται η ζημιά).
 Οι εκτιμήσεις από τους επόπτες θα γίνουν αργότερα μετά την ψήφιση σε επόμενο νόμο τροπολογίας που έχει ετοιμαστεί που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση εποπτών και εκτιμητών του ΕΛΓΑ για τον έλεγχο των ζημιών.

Ως εκ τούτου καλούνται οι αγρότες να δηλώσουν έγκαιρα την ζημιά τους, όσα κεράσια δεν μαζευτούν να μείνουν πάνω στα δέντρα ή από κάτω. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...