Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Απάντηση στο ενημερωτικό δελτίο του Τοπικού Τμήματος Περιφέρειας στην Πέλλα από το Πολιτικό Γραφείο του Γιώργου Καρασμάνη


Από το Πολιτικό Γραφείο του Γιώργου Καρασμάνη
Απάντηση στο ενημερωτικό δελτίο του Τοπικού Τμήματος Περιφέρειας στην Πέλλα

       Σε ενημερωτικό δελτίο του Τοπικού Τμήματος της Περιφέρειας στην Πέλλα, διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι ο Γιώργος Καρασμάνης, αν και είχε ενημερωθεί σχετικά, δεν εξέφρασε άποψη για την κατάργηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας στον Νομό μας.
          Για την αποκατάσταση της αλήθειας καθιστούμε γνωστό πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα:
          Το έγγραφο του συλλόγου εργαζομένων του Τμήματος Πέλλας έφτασε στα χέρια του Γιώργου Καρασμάνη στις 21/10/2013. Εντός τριημέρου, στις 24 του ίδιου μήνα, ο βουλευτής ασκώντας την μοναδική αρμοδιότητα που έχει για αυτό το θέμα, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή ζητώντας έγγραφη απάντηση.
          Απαντήσεις δόθηκαν και από τον τότε Υπουργό Εσωτερικών και από τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και, βεβαίως, από τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα ο οποίος ενημέρωνε τον βουλευτή ότι, το σχέδιο της κατάρτισης του νέου Οργανισμού ετέθη σε διαβούλευση… η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη… και δεν έχει ολοκληρωθεί.
          Παρά ταύτα, κατά το διάστημα αυτό, ο Γιώργος Καρασμάνης ζήτησε και έλαβε τόσο από τον Περιφερειάρχη όσο και από τον Αντιπεριφερειάρχη τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατόν, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη, στα πλαίσια των δημοσιονομικών αναγκών και της ορθής κατανομής των υπηρεσιών της Περιφέρειας.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ευαισθησία του Γιώργου Καρασμάνη για τα θέματα του Νομού μας είναι και δεδομένη και γνωστή. Υπενθυμίζουμε με την ευκαιρία την τελευταία παρέμβασή του και τη μάχη που έδωσε τον Δεκέμβριο του 2014 (όταν ήταν Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης) στην προσπάθεια να περάσει η τροπολογία του για την αυτονομία των Νοσοκομείων του Νομού μας. Μάλιστα στην προσπάθειά του αυτή, είχε ζητήσει και την παρέμβαση συγκεκριμένων φορέων, προκειμένου να αρθούν οι ανεξήγητες αντιδράσεις κάποιων παραγόντων που – προφανώς – στόχευαν στην εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Υστερόγραφο: τα έγγραφα-απαντήσεις έχουν δοθεί στα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης



ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΪΟΥ  2016          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...