Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ



Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Τιμούμε τη μνήμη των προγόνων μας συμμετέχοντας μαζικά στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 19ης Μαΐου 

Στις 22 Μαΐου οι επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


Με τη συμμετοχή εκπροσώπων Ποντιακών και Προσφυγικών Συλλόγων πραγματοποιήθηκε η δεύτερη και τελική συνάντηση στο Διοικητήριο για την οργάνωση των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Οι εκδηλώσεις, οι οποίες  θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Μαΐου στα Γιαννιτσά διοργανώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με την καθοριστική συμβολή του Δήμου Πέλλας και των Ποντιακών και Προσφυγικών Συλλόγων.

Η συνάντηση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη ο οποίος αναφέρθηκε στο πλαίσιο πραγματοποίησης των εκδηλώσεων. Μετά από τις προτάσεις των παριστάμενων εκπροσώπων των Συλλόγων, καταρτίστηκε το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων το οποίο άμεσα θα δημοσιοποιηθεί για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή συμπολιτών μας στις εκδηλώσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης, «πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τις εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μας, ιδιαίτερα οι σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αλλά και όλοι οι πολίτες για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ιστορία δεν παραχαράζεται από κανέναν». Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης προσκάλεσε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις αποτίνοντας ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η ανάγνωση μηνύματος ανήμερα της 19ης Μαΐου σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...