Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER



Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Αναπτυξιακή Πέλλας σε περιοχές των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας για το νέο Leader

Πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι & στην Άρνισσα – Σήμερα στην Κρύα Βρύση

Ενημερωτική, ανοικτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι με διοργανωτές τον Δήμο Αλμωπίας και την Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και  Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος, ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου, τοπικοί φορείς και πολίτες.

Η εκδήλωση αφορούσε το πρόγραμμα «COMMUNITY-LED LOCAL DEVELOPMENT (CLLD)» δηλαδή, «Τοπική  Ανάπτυξη  με  Πρωτοβουλία  Τοπικών  Κοινοτήτων» βασισμένο στην προσέγγιση Leader. Το πρόγραμμα αφορά τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020, χρηματοδοτείται από τέσσερα (4) ευρωπαϊκά ταμεία και προβλέπει την υλοποίηση παρεμβάσεων δημοσίου  και  ιδιωτικού  χαρακτήρα, όπως ενίσχυση  υποδομών  και  υπηρεσιών, υποστήριξη  της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, υλοποίηση «άυλων» παρεμβάσεων σε σχέση με τη  δικτύωση  και  την ανάπτυξη  των τοπικών ικανοτήτων. 

Επιπλέον, με το ίδιο θέμα πραγματοποιήθηκε στην Άρνισσα εκδήλωση – ανοιχτή διαβούλευση με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων και πολίτες για τη βολιδοσκόπηση των αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες. Στην ενημερωτική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝ.ΠΕ. και Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, φορείς και ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Η συνέχεια των ενημερωτικών συναντήσεων θα δοθεί σήμερα, 11 Μαΐου, στις 19:00 στην Κρύα Βρύση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Αναφορικά με όλες αυτές τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Αναπτυξιακή Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Το CLLD αποτελεί τη βάση ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, όσον αφορά τις δράσεις της Αναπτυξιακής Πέλλας. Σε επικοινωνία με τοπικούς παραγωγικούς φορείς, θα διεκδικηθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για να ενισχυθούν πρωτοβουλίες δημοσίου και ιδιωτικού χαρακτήρα στην Πέλλα».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...