Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κ.Δ.ΑΠ. ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κ.Δ.ΑΠ. ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»
Αριδαία, 25/6/2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
  Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» του Δήμου Αλμωπίας ευχαριστεί δημόσια τους σπουδαστές και σπουδάστριες του Τμήματος Υποκριτικής του ΙΕΚ Αριδαίας, που προσέφεραν ευγενικά στον Σύλλογό μας τα έσοδα από την παράσταση «Θεατρικό Παρουσιολόγιο» (σκηνοθέτης κα Νίκη Ποζίδου), η οποία δόθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 23 Μάη στο «Ξενιτίδειο» Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας, ως οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη  αναγκών του ΚΔΑΠ Ατόμων με Αναπηρία  «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».
Αξίζει να τονίσουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο ΙΕΚ Αριδαίας και ότι στην εκδήλωση που τα έσοδά της προσφέρθηκαν στον Σύλλογό μας, συμμετείχαν και συνέβαλαν στην οργάνωσή της και οι σπουδαστές και σπουδάστριες των Τμημάτων Κομμωτικής (χτενίσματα ηθοποιών), Αισθητικής (μακιγιάζ), Ασφάλειας / Security  (ταξιθέτηση & επίβλεψη) και Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής / Chef (ποτά & εδέσματα).
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζει στον κ. Γιώργο Γιόρτσο,  διευθυντή του ΙΕΚ  Αριδαίας, την ικανοποίησή του από την συνεργασία μας και εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στους σπουδαστές / σπουδάστριες & στο προσωπικό του Ινστιτούτου.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος 
Τραπεζανίδης Γιώργος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...