Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Στην τελική ευθεία για την εκδήλωση παράδοσης του Ιατρικού Εξοπλισμού στο Αγροτικό Ιατρείο Προμάχων


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την εκδήλωση παράδοσης του Ιατρικού Εξοπλισμού στο Αγροτικό Ιατρείο Προμάχων, η οποία υλοποιείται μετά από κοινού συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Αλμωπίας, της Π.Ε.Δ.Κ.Μ και του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 23/06/2016, ώρα 11:40 π.μ.

Σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου, τοποθετήθηκαν τα μηχανήματα και όλος ο εξοπλισμός που κατέφθασε με φορτηγό από την Θεσσαλονίκη και απομένουν λίγες λεπτομέρειες για την επίσημη παραλαβή του ανακαινισμένου ιατρείου, το οποίο αποτελεί κόσμημα αισθητικής.

Στην παραλαβή του υλικού παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιώργος Γούδης και ο Αντιπρόεδρος των Λουτρών Πόζαρ Δημήτρης Βέσκος, ενώ από κοινού έδωσαν τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές, ώστε να πάνε όλα κατ΄ευχήν την ημέρα της εκδήλωσης.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Δήμαρχος είχε συνεργασία με μέλη της ομάδας εθελοντών του χωριού, οι οποίοι έχουν καταστρώσει σχέδια αισθητικών παρεμβάσεων σε διάφορα σημεία του χωριού και αφού τους συνεχάρη για τον δυναμισμό και τις ευγενείς ανησυχίες τους, τους υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου για τις τυχόν ανάγκες σε υλικά και αναλώσιμα.













ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...