Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ



Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα και χρησιμοποιούμε τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα για την ισόρροπη ανάπτυξη της Πέλλας

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακή Πέλλας, Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας


Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.) στην αίθουσα συνεδριάσεων του 5ου ορόφου του Διοικητηρίου.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΠΕ., Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ο οποίος εισηγήθηκε τον απολογισμό της χρήσης του έτους 2015. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα διεκπεραιωτικά καθώς και επικύρωσης των αποφάσεων της Ε.Δ.Π. του Προγράμματος Leader.

Στο πλαίσιο τη συνεδρίασης ο κ. Θεοδωρίδης έδωσε το στίγμα της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020 με αφορμή την οποία η Αναπτυξιακή Πέλλας θα καταθέσει εμπεριστατωμένη πρόταση ώστε να διεκδικήσει σημαντικούς οικονομικούς πόρους για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.


Στη συνέλευση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των μετόχων και, συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ως επικεφαλής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος ως επικεφαλής του Δήμου Αλμωπίας, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος ως επικεφαλής του Δήμου Πέλλας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Έδεσσας κ. Φίλιππος Γκιούρος ως εκπρόσωπος του Δήμου Έδεσσας, ο κ. Μάρκος Μάρκου εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Πέλλας, ο κ. Τόπκας Χρήστος ως εκπρόσωπος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας - Αλμωπίας, οι κ.κ. Καπετάντσης Ιωάννης και Μούλα Ευαγγελία από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέων Αγίου Αθανασίου και ο κ. Κυριάκος Τομόσογλου ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πέλλας. 


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...