Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Το Ποτάμι Πέλλας: "Πολιτικό marketing προς άγραν εντυπώσεων"



Πολιτικό marketing προς άγραν εντυπώσεων

Με έκπληξη διαβάσαμε σε πολλές ιστοσελίδες δημοσιεύσεις με τίτλο 'Φεύγουν 12 στελέχη του Ποταμιού και πάνε στη ΝΔ'. Έκπληξη γιατί αφενός πέρασαν πολλοί μήνες από τότε που κάποια από τα συγκεκριμένα στελέχη αποχώρησαν από το Ποτάμι και αφετέρου γιατί ανάμεσα στα ονόματα που υποτίθεται πως υπογράφουν την δήλωση περιλαμβάνεται και το όνομα του κ. Νίκου Ρίζου, ο οποίος παραμένει μέλος του Ποταμιού.

Οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων πως το Ποτάμι αιμορραγεί. Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή, με μεταχρονολογημένες δηλώσεις πρώην στελεχών.

Οι εμπνευστές αυτής προσπάθειας δεν δίστασαν ψευδώς να υποστηρίξουν πως την δήλωση υπογράφουν και μη υπογράφοντες (!), όπως ο κ. Ρίζος. Θα έπρεπε όμως να γνωρίζουν πως αξιοπιστία και παλαιοκομματικές πρακτικές δεν ταιριάζουν, αποτελούν αντίρροπες καταστάσεις.

Εμείς παραμένουμε Ποτάμι γιατί:
- Το Ποτάμι είναι το κατεξοχήν κίνημα των μεταρρυθμίσεων.
- Προτείνουμε δίκαιες λύσεις. Δεν λέμε εύκολα πράγματα, λέμε δίκαια πράγματα.
- Δεν έχουμε πελάτες, δεν ψάχνουμε πελάτες. Απευθυνόμαστε σε πολίτες.
- Δεν βολεύουμε τους δικούς μας, γιατί δεν έχουμε δικούς μας.
- Δεν έχουμε τζάκια και βαρώνους.
- Τα μέλη του Κινήματος έχουν φωνή και συμμετέχουν συλλογικά στα όργανα και στα φόρα λήψης αποφάσεων. Ο Διάλογος είναι το βασικό συστατικό της κουλτούρας μας.

Το Ποτάμι .Πέλλας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...