Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: Να ενταχθούν οι Ομάδες Παραγωγών της Πέλλας στο φετινό πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης 7800 τόνων ροδακίνων και νεκταρινιών σε ευπαθείς ομάδες



Γιάννης Σηφάκης:  Να ενταχθούν οι Ομάδες Παραγωγών της Πέλλας στο φετινό  πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης 7800 τόνων ροδακίνων και νεκταρινιών σε ευπαθείς ομάδες (λόγω Ρώσικου εμπάργκο)  που υπογράφηκε χθες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  
Να μην συμβεί η περσινή ολιγωρία των αγροτών της Πέλλας με την οποία έχασαν εκατομμύρια ευρώ  
Συναντήσεις του βουλευτή με Ομάδες Παραγωγών για την οργάνωση της ένταξης τους στο πρόγραμμα
Να ενταχθούν οι Ομάδες Παραγωγών στο πρόγραμμα και για άλλα προϊόντα ( μήλα, δαμάσκηνα κλπ) 
Μπορούν να ενταχθούν και μη μέλη Οργανώσεων Παραγωγών 
Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη η Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή του κατ’ εξουσιοδότηση κανονισμού έκτακτων μέτρων στήριξης για τους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών. 
Οι ποσότητες που θα ενισχυθούν ανά κατηγορία ( μαζί με την κατανομή των συμπληρωματικών ποσοτήτων) είναι : Ροδάκινα και νεκταρίνια 7800 τόνοι, 1000 τόνοι μήλα και αχλάδια, 5100 τόνοι δαμάσκηνα, επιτραπέζια σταφύλια και ακτινίδια, 3500 τόνοι πορτοκάλια, κλημεντίνες, μανταρίνια και λεμόνια.
Οι ποσότητες που θα ενισχυθούν θα διατεθούν στο πλαίσιο της δωρεάν διανομής σε δικαιούχους- ωφελούμενους οι οποίοι είναι : δικαιούχοι κάρτας σίτισης, όποιοι παίρνουν (ή θα πάρουν από 01/01/17) Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, τα κοινωνικά παντοπωλεία, οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι και άλλοι. 
Αποδέκτες για την δωρεάν διανομή οι κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων, οι κοινωνικές υπηρεσίες Περιφερειών, δημόσια σχολεία, παιδικές κατασκηνώσεις και κοινωνικές συμπράξεις για την εφαρμογή του προγράμματος. 
Με την ίδια απόφαση καθορίζονται οι τεχνικές λεπτομέρειες της απόσυρσης. 
Ο Γιάννης Σηφάκης θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με Ομάδες Παραγωγών τηςε Πέλλας ( ή υπό σύσταση ομάδες παραγωγών) με στόχο να μην επαναληφθεί η περσινή απαράδεκτη κατάσταση η Πέλλα να μείνει εκτός από την διαχείριση του προγράμματος, να πειστούν οι αγρότες της Πέλλας να κάνουν αιτήσεις και να διεκδικήσουν μερίδιο της πίτας.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...