Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ



Αριδαία, 17/7/2016

ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Κατασκευή λωρίδων από γρανιτικό κυβόλιθο στο οδόστρωμα εντός της Τ.Κ. Λουτρακίου, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας.
Στόχος της παραπάνω παρέμβασης είναι η μείωση ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων, καθώς πρόκειται για ένα χωριό με μεγάλη τουριστική κίνηση. Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιήθηκε κατόπιν σχετικής απαίτησης της τοπικής κοινωνίας και αποβλέπει στην ασφάλεια οδηγών και πεζών, καθώς κατά το παρελθόν έχουμε θρηνήσει θύματα εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας.
Παράλληλα, στο πρώτο τμήμα του δρόμου με κατεύθυνση από τα Λουτρά προς το χωριό, διευθετήθηκαν τα νερά που διασχίζουν το Λουτράκι και δημιουργούσαν προβλήματα και άσχημη εικόνα.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι η επέκταση του παραπάνω έργου και σε άλλα σημεία του Λουτρακίου καθώς επίσης και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Όπως σημείωσε, η οδική ασφάλεια των πολιτών είναι πολύ σημαντική ειδικά όταν πρόκειται για μία περιοχή που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.
Το παραπάνω έργο κόστισε 10.328 ευρώ και εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...