Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ



Αριδαία, 5/7/2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Στη Συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στον Μόλυβο Λέσβου (Αρχαία Μήθυμνα), συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος.
Συζητήθηκαν θέματα ημερήσιας διάταξης, όπως η έγκριση του Ισολογισμού του 2014 και η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις μέσα στο 2016.
Στα πλαίσια των Συνεδριάσεων, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε ιαματικές πηγές του Δήμου Λέσβου, όπως της Γέρας και Πολιχνίτου ώστε να ενημερωθεί το κλιμάκιο για την λειτουργία τους.
Επίσης, το κλιμάκιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό, ο οποίος επιφύλαξε μία θερμή υποδοχή. Παράλληλα, τους ενημέρωσε για τον Ιαματικό Τουρισμό του Δήμου του, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τουριστικά το νησί λόγω της κατάστασης που επικρατεί με το μεταναστευτικό.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...