Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ο προπονητής του ΑΣ Πρόμαχοι Μιχάλης Μαυρίδης



Αίσθηση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η συμφωνία του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ με τον Μιχάλη Μαυρίδη, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και την ανάληψη των ηνίων του προπονητικού τμήματος της ομάδας από τον γνωστό κόουτς, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σαμαρά.
Οι δυο πλευρές, διοίκηση και προπονητής, οριοθέτησαν τα πλάνα και τους στόχους του συλλόγου και ξεκινώντας καθημερινές επαφές, επιδίδονται στις αναγκαίες στρατηγικές κινήσεις, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να κλείσουν όλα τα κενά που εντοπίζονται, τόσο σε έμψυχο, όσο και σε άψυχο υλικό.
Η πολύχρονη εμπειρία του Μιχάλη Μαυρίδη, μπορεί να αποβεί ως καταλυτικός παράγοντας στην συγκεκριμένη συγκυρία για το μέλλον του συλλόγου, καθώς είναι γνωστή στους παροικούντες  την Ιερουσαλήμ, η έντονη και αδιάλειπτη παρουσία του στα ποδοσφαιρικά πράματα της Πέλλας και ευρύτερα.

Ποιος όμως είναι ο Μιχάλης Μαυρίδης και ποιος είναι ο μύθος που τον ακολουθεί;
Σας παραθέτουμε ένα μικρό βιογραφικό του ανδρός, ύστερα από μια μικρή έρευνα που κάναμε, στη διάρκεια της οποίας μόνο θετικές κουβέντες ακούσαμε για τις γνώσεις και την ποδοσφαιρική του κατάρτιση.


Ο Μιχάλης Μαυρίδης ξεκίνησε ως σκάουτερ στον Πανηλειακό και κατόπιν στον Ατρόμητο.

 Στην Α1 είναι ο πιο έμπειρος προπονητής έχοντας περάσει από Άψαλο, Λουτράκι, Ξιφιανή [ 2 φορές φιναλίστ κυπέλλου], Εξαπλάτανο.

 Τα τελευταία χρόνια δουλεύει κυρίως στην Γ Εθνική με πέρασμα από Βατανιακό, Καστοριά, Οδυσσέα Κορδελιού, Πυρσό Γρεβενών.

 Είναι πτυχιούχος προπονητής ποδοσφαίρου ΟΥΕΦΑ Α' και αντιπρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Πέλλας.


Εμείς από τα "Π.Ν." ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στον προπονητή, όσο και γενικά στην ομάδα και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες, όπως πράττουμε όλα αυτά τα χρόνια, σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου που αγαπούμε και θα τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...