Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΟΧΩΡΙ



Αριδαία, 18/7/2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

Υλοποιήθηκε το έργο που αφορούσε στην συντήρηση και επισκευή δικτύου απορροής όμβριων υδάτων στην Δ.Ε. Εξαπλατάνου.
Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις αφορούν στην ακριτική Λαγκαδιά και το Ριζοχώρι. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, καθώς με κάθε βροχή δημιουργούνταν πλημμύρες.
Το συνολικό κόστος των παραπάνω έργων ανέρχεται σε 8.336 ευρώ τα οποία εξασφαλίστηκαν από το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα που δίνουν λύση στην καθημερινότητα του δημότη εξασφαλίζοντάς την ποιότητα ζωής που δικαιούται. Μέσα σε ένα εξαιρετικά αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, εμείς συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια και βρισκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Οι παραπάνω παρεμβάσεις ήταν απαίτηση των τοπικών κοινωνιών εδώ και χρόνια. Όσον αφορά στη Λαγκαδιά, δυστυχώς είναι από εκείνα τα χωριά που παραμελήθηκαν ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια, γι’ αυτό και η σημερινή Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με τα προβλήματα που συνάντησε εκεί. Και στο Ριζοχώρι τα προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί ήταν πολλά, όπως και σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου. Κάποια από αυτά τα λύσαμε, ενώ κάποια άλλα τα έχουμε ήδη δρομολογήσει. Σε κάθε περίπτωση είμαστε μια Δημοτική Αρχή με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και αυτό το αναγνωρίζουν οι συμπολίτες μας στο σύνολό τους». 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...