Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ CHARLES DARWIN ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ



Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Είμαστε όλοι πρεσβευτές του Ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού 

Εκδήλωση απόδοσης τιμής και ευχαριστιών στους υποστηρικτές του Προγράμματος Θερινού Σχολείου για την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό του Πανεπιστημίου Darwin Αυστραλίας στο Λουτράκι Πέλλας 

Μία ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι Πέλλας, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων υλοποίησης του Προγράμματος Θερινού Σχολείου για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό του Πανεπιστημίου Darwin στο Κέντρο «Όαση» στο Λουτράκι. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνεχάρη όλους τους συντελεστές του Προγράμματος και τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει πάντοτε σε δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό, τη συναδέλφωση και ειρήνη μεταξύ των λαών.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δέκατο θερινό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στους Ευστράτιο και Αγγελική Πούλου, τους στυλοβάτες των δέκα Προγραμμάτων (2007-2016) του θερινού σχολείου στην Ελλάδα, για την άριστη οργάνωση, την ανυστερόβουλη εθελοντική τους προσφορά και την αφοσίωσή τους στις Ελληνικές αξίες, στην ορθόδοξη πίστη και στη διαχρονικότητα του Ελληνικού πνεύματος. 

Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Charles Darwin, Καθηγητής Simon Maddocks, αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του Προγράμματος για την διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού στην Αυστραλία και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας. Ακόμη, υπογράμμισε την πολιτισμική όσμωση που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών, κυρίως μέσω της δράσης της Ελληνικής ομογένειας και του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος το οποίο έχει μπολιάσει τον Δυτικό Πολιτισμό. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι οργανωτές απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους υποστηρικτές του Προγράμματος για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος και τη διάδοση της Ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού. Μεταξύ άλλων, ο Συντονιστής του Προγράμματος Αν. Καθηγητής Γεώργιος Φρατζής απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτριο Μπίνο, στον πρώην Ευρωβουλευτή κ. Ιωάννη Γκλαβάκη, στον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Καθηγητή Ιωάννη Χατζηδημητρίου, κ.ά. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...